Vind uw
Waar

Hotelaanbiedingen Oostenrijk, boek hotels in Oostenrijk

01

Linz

Autovakantie

Linz, voormalige culturele hoofdstad van Europa.

Vandaag:

Vanaf

€ 38

BEKIJK
01
linz
01

Klagenfurt

Last minute

Klagenfurt aan de Wörthersee.

Vandaag:

Vanaf

€ 64

BEKIJK
01
klagenfurt
01

Sankt Pölten

Autovakantie

Bezoek het historische Sankt Pölten.

Vandaag:

Vanaf

€ 74

BEKIJK
01
sankt-polten
01

Salzburg

Last minute

UNESCO-werelderfgoedstad Salzburg.

Vandaag:

Vanaf

€ 42

BEKIJK
01
salzburg
01

Bregenz

Autovakantie

Bregenz aan de Bodensee.

Vandaag:

Vanaf

€ 62

BEKIJK
01
bregenz

Overnachtingen in Oostenrijk

Overnachtingen in Oostenrijk

 • Over Oostenrijk

  Deze republiek ligt in Centraal-Europa en grenst aan Duitsland, Hongarije, Italië, Liechtenstein, Slowakije, Slovenië, Tsjechië en Zwitserland. Oostenrijk is ongeveer twee keer zo groot als Nederland en ligt voor het grootste gedeelte boven de 500 meter, slechts een kwart bestaat uit laag- en heuvelland. De hoogste berg van dit bergachtige land is de Grossglockner, die bijna 3800 meter hoog is. Door invloed van het weer en de flora en fauna eroderen de hier gelegen Alpen en zien we het bekende landschap met hoge pieken en dalen.

 • Alpengletsjers

  Ook zijn gletsjers er in Oostenrijk in overvloed met zo’n 2000 Alpengletsjers die ongeveer 30 tot 150 meter per jaar afleggen. Al het smeltwater van deze gletsjers en sneeuwtoppen heeft mede geleid tot de rivieren en meren in dit land. Het deel van de Donau dat in Oostenrijk ligt is ongeveer 350 kilometer lang en het land telt ongeveer 90 meren.

 • Wintersport

  Zoals algemeen bekend is, is Oostenrijk een van de populairste wintersportbestemmingen van Europa. Kijk dus snel bij onze hotelaanbiedingen wanneer u tijdens uw wintersportvakantie in een hotel wilt overnachten. Naast de vele skipistes en Après-ski gelegenheden kunt u hier ook mooi fietsen, wandelen, winkelen, heerlijk eten, wijn proeven en culturele bezienswaardigheden bezichtigen.

 • Mooie vakantie!

  Oostenrijk is een van de bosrijkste landen van Europa door de verscheidenheid van het reliëf en het klimaat. Er zijn vele verschillende soorten bossen als het loofbos en het gemengd bos. Daarnaast is 3% van de oppervlakte van Oostenrijk deel van verschillende nationale parken met prachtige landschappen en natuur. Ook vindt u in dit bergachtige land een grote verscheidenheid aan diersoorten. U vindt hier dieren zoals reeën, herten, hazen, vossen, maar ook vogels als reigers, lepelaars en kluten. De laatste jaren zijn er ook weer weren in de bossen van Oostenrijk te vinden. Kijk dus snel naar onze hotelaanbiedingen en boek een hotel in dit prachtige, heuvelachtige land!