Vind uw
Waar

Hotelaanbiedingen België, boek hotels in België

01

Rochefort

Last minute

Rochefort in de Ardennen.

Vandaag:

Vanaf

€ 75

BEKIJK
01
rochefort
01

Charleroi

Last minute

Neem een kijkje in Charleroi.

Vandaag:

Vanaf

€ 58

BEKIJK
01
charleroi
01

Mechelen

Weekend

Bezienswaardigheden te over in Mechelen.

Vandaag:

Vanaf

€ 62

BEKIJK
01
mechelen
01

Knokke

Last minute

Bezoek de mondaine badplaats Knokke.

Vandaag:

Vanaf

€ 45

BEKIJK
01
knokke
01

Oostende

Last minute

Lekker zonnen in Oostende.

Vandaag:

Vanaf

€ 39

BEKIJK
01
oostende

Overnachtingen in België

Overnachtingen in België

Vielsalm

Genieten in Vielsalm.

vanaf € 74

Bredene

Een dagje strand in Bredene.

vanaf € 51

Charleroi

Neem een kijkje in Charleroi.

vanaf € 58

Luik

Frankrijk vlak over de grens.

vanaf € 62

Namen

Geschiedenisles in Namen.

vanaf € 63

Leuven

Cultuur en winkelen gecombineerd in Leuven.

vanaf € 58

Mons

Kom de bezienswaardigheden in Mons zien.

vanaf € 76

Mechelen

Bezienswaardigheden te over in Mechelen.

vanaf € 62
 • Over België

  België ligt ten zuiden van Nederland en is daarom naast vakanties ook perfect voor een overnachting in één van de vele hotels. België is met 30.528km² iets kleiner dan Nederland en telt iets meer dan 11 miljoen inwoners. Iets meer dan de helft van de inwoners spreekt Nederlands, iets minder dan de helft spreekt Frans en minder dan één procent van de inwoners van België spreekt Duits. Momenteel staat België op de derde plaats van de populairste Nederlandse vakantiebestemmingen met ruim 2 miljoen trips, u zult dus niet de enige zijn die een hotel boekt! Omdat België dunner bevolkt is dan Nederland is er meer plaats voor prachtige uitgestrekte natuurgebieden zoals de Kempen en de Vlaamse Ardennen.

 • Vlaanderen en Wallonië

  De scheiding tussen Vlaanderen en Wallonië is ook in de hoofdstad Brussel terug te vinden, de stad is namelijk tweetalig. In België is voor iedereen wat wils. Naast dat u met een van onze hotelaanbiedingen een hotel kunt boeken kunt u in Antwerpen heerlijk winkelen en zijn Brussel, Brugge en Gent ontzettend leuke bestemming, zelfs voor sport- en natuurliefhebbers.

 • Activiteiten

  Naast de kust van België, wat onder Nederlanders iets minder populair is door de gematigde bereikbaarheid maar daardoor ook minder toeristisch is, zijn de Ardennen een grote toeristische trekpleister. Hier kunt u talloze sportieve maar ook ontspannende activiteiten houden als wandelen, fietsen, klimmen/abseilen en andere sportieve activiteiten. Naast de sportieve activiteiten in de Ardennen barsten de steden van België van de kunst en cultuur die u op korte afstand van uw hotel kunt bezichtigen.

 • Over Brussel

  Zo bevindt zich in de hoofdstad de Grote Markt van Brussel, wat door velen één van de mooiste pleinen van Europa wordt gevonden en hierdoor op de lijst van het Werelderfgoed van UNESCO staat. Ook kunnen onder andere Manneke Pis, koninklijke paleizen en een groot aantal bijzondere art nouveau en art deco-panden bezichtigd worden. Dus boek snel een hotel naar één van de prachtige steden van België!