Vind uw
Waar

Hotelaanbiedingen Zwitserland, boek hotels in Zwitserland

01

Luzern

Autovakantie

Luzern aan het Vierwoudstrekenmeer.

Vandaag:

Vanaf

€ 38

BEKIJK
01
luzern
01

Lausanne

Autovakantie

Lausanne aan het meer van Genève.

Vandaag:

Vanaf

€ 75

BEKIJK
01
lausanne
01

Basel

Autovakantie

Basel aan de Rijn.

Vandaag:

Vanaf

€ 81

BEKIJK
01
basel
01

Genève

Autovakantie

Bezoek het mooie Genève.

Vandaag:

Vanaf

€ 52

BEKIJK
01
geneve
01

Bern

Last minute

Loop door de mooie oude binnenstad van de bondsstad van Zwitserland!

Vandaag:

Vanaf

€ 39

BEKIJK
01
bern

Overnachtingen in Zwitserland

Overnachtingen in Zwitserland

 • Over Zwitserland

  Zwitserland ligt in Centraal-Europa en wordt omringd door Duitsland, Frankrijk, Italië, Liechtenstein en Oostenrijk. In de zomermaanden kunt u hier heerlijk in de prachtige natuur wandelen of langs de vele meren fietsen die Zwitserland te bieden heeft. Als u een actieve vakantie zoekt kunt u in de Zwitserse Alpen mountainbiken of raften maar u kunt er ook heerlijk ontspannen door bijvoorbeeld een van de vele kuuroorden te bezoeken.

 • Wintersport

  Naast de neutraliteit, de chocolade en de Zwitserse banken staat Zwitserland natuurlijk bekend als wintersportbestemming. Wanneer u in een hotel overnacht kunt u zien dat een groot deel van de Zwitserse oppervlakte bestaat uit de Zwitserse Alpen. Er is hier plaats voor de ervaren wintersporter met steile hellingen en rotsachtige afdalingen terwijl er ook leuke pistes zijn met natuurlijk après-ski mogelijkheden.

 • Stedentrip

  Bern is de bondsstad van Zwitserland in plaats van de hoofdstad. Wanneer u hier in een hotel overnacht kun u zeker een kijkje nemen in de Arcades in het centrum van de stad. De huizen zijn hier op zo’n manier gebouwd dat u onder de huizen in een soort winkelpassage kunt lopen. Daarnaast is de beer het symbool van Bern dus worden er een aantal beren gehouden in de Berenkuil. Ook kunt u het parlementsgebouw bezoeken dat schuin tegenover het station staat. Naast Bern kunt u steden als Basel, Lausanne, Genève en Zürich bezoeken en hier natuurlijk ook een hotel boeken.

 • Ontdek!

  U kunt Zwitserland op verschillende manieren bereiken. U kunt landen op een van de 4 vliegvelden vanaf Amsterdam Schiphol of Brussel Airport. Ook per trein kunt u op uw vakantiebestemming aankomen en het is ook nog eens relatief goedkoop. Tot slot kunt u natuurlijk met de auto of met de bus naar Zwitserland reizen. Kijk dus snel naar onze hotelaanbiedingen en boek een hotel zodat u in een van de vele hotels in Zwitserland kunt overnachten.