Vind uw
Waar

Hotelaanbiedingen Duitsland, boek hotels in Duitsland

01

Kiel

Autovakantie

Kiel, hoofdstad van Schleswig-Holstein.

Vandaag:

Vanaf

€ 51

BEKIJK
01
kiel
01

Wiesbaden

Autovakantie

Bezoek kuuroord Wiesbaden.

Vandaag:

Vanaf

€ 71

BEKIJK
01
wiesbaden
01

Meißen

Autovakantie

Genieten in Meißen aan de Elbe.

Vandaag:

Vanaf

€ 68

BEKIJK
01
meisen
01

Plauen

Autovakantie

Plauen aan de Weiße Elster.

Vandaag:

Vanaf

€ 49

BEKIJK
01
plauen
01

Manderscheid

Autovakantie

Tot rust komen in Manderscheid.

Vandaag:

Vanaf

€ 54

BEKIJK
01
manderscheid

Overnachtingen in Duitsland

Overnachtingen in Duitsland

Heidelberg

Breng een bezoek aan universiteitsstad Heidelberg.

vanaf € 57

Heilbronn

Heilbronn wederopgebouwd.

vanaf € 56

Mannheim

Mannheim, tussen Rijn en Neckar.

vanaf € 50

Pforzheim

Breng een bezoek aan Pforzheim.

vanaf € 53

Stuttgart

Historische rijkdom in Stuttgart.

vanaf € 72

Ulm

Bezoek het mooie Ulm.

vanaf € 45

Amberg

Amberg, bekend van de ‘Stadtbrille’.

vanaf € 58

Ansbach

Bezoek Ansbach in Beieren.

vanaf € 41
 • Over Duitsland

  Ook als u onze oosterburen wilt bezoeken kunt u genieten van onze hotelaanbiedingen en in een hotel overnachten in dit prachtige land. Duitsland is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest populaire vakantiebestemmingen. Het land is vooral populair onder Nederlanders die een weekendje weg willen, lekker willen shoppen of een stedentrip willen boeken naar een van de Duitse steden en hier de cultuur willen proeven of van de natuur willen genieten.

 • Populaire gebieden

  De veelzijdigheid in dit land staat centraal. Naast dat u een hotel kunt boeken en een van de steden kunt bezoeken kunt u hier ook genieten van de natuur, sportieve activiteiten als fietsen of wandelen beoefenen en in het winterseizoen op wintersportvakantie. Enkele populaire gebieden in Duitsland zijn het Zwarte Woud, Eifel, Sauerland, Winterberg en de Moezelstreek maar ook de Duitse eilanden komen in opmars onder toeristen.

 • Ontdek Berlijn

  Wanneer u in Berlijn bent komt u de gevallen Berlijnse Muur op vele punten nog tegen. De 45 kilometer lange scheiding verdeelde de stad in Oost- en West-Berlijn en laat nog steeds haar sporen na. Duitsland behoort tot een van de belangrijkste economische steden van de wereld maar er is nog steeds een economische achterstand merkbaar.

 • Reizen en accommodaties

  Het betekent natuurlijk niet dat u niet kunt genieten van één van onze hotelaanbiedingen en kunt overnachten in een van de vele hotels die Duitsland te bieden heeft want door de voormalige scheiding is het land erg divers geworden. U kunt Duitsland bereiken met uw auto, een georganiseerde reis per touringcar, met het vliegtuig en met de trein. Als u in een hotel in Duitsland wilt overnachten kunt u genieten van vrijwel ieder soort accommodatie in vele verschillende prijsklassen. Dit betekent dat er voor ieder wat wils is en u uw perfecte hotel voor een perfecte prijs kunt vinden, wacht dus niet langer en boek snel een hotel!