Vind uw
Waar

Hotelaanbiedingen Spanje, boek hotels in Spanje

01

Palma

Last minute

Palma de Mallorca, hoofdstad van de Balearen.

Vandaag:

Vanaf

€ 72

BEKIJK
01
palma
01

Cangas

Last minute

Cangas aan de Atlantische Oceaan.

Vandaag:

Vanaf

€ 80

BEKIJK
01
cangas
01

Barcelona

Last minute

Bekijk het mooie werk van Gaudí in deze Spaanse stad

Vandaag:

Vanaf

€ 57

BEKIJK
01
barcelona
01

Zaragoza

Last minute

Bezoek het mooie Zaragoza.

Vandaag:

Vanaf

€ 72

BEKIJK
01
zaragoza
01

Valencia

Autovakantie

Valencia, de geboorteplaats van paella.

Vandaag:

Vanaf

€ 75

BEKIJK
01
valencia

Overnachtingen in Spanje

Overnachtingen in Spanje

Palma

Palma de Mallorca, hoofdstad van de Balearen.

vanaf € 72

Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria.

vanaf € 68

Bilbao

Bilbao aan de noordkust van Spanje.

vanaf € 75

Alicante

Alicante aan de Costa Blanca.

vanaf € 51

Córdoba

Córdoba, ooit één van de belangrijkste steden ter wereld.

vanaf € 48

Valladolid

Spaans leren in Valladolid.

vanaf € 43

Cangas

Cangas aan de Atlantische Oceaan.

vanaf € 80

Gijón

Gijón aan de Atlantische Oceaan.

vanaf € 42
 • Over Spanje

  Spanje is al jaren een van de populairste vakantiebestemmingen voor Nederlanders. Naast de vele prachtige stranden heeft Spanje ook veel kunststeden en schitterende natuurreservaten. Spanje heeft zelfs na Italië het grootste aantal UNESCO werelderfgoed sites ter wereld. Wanneer u een hotel boekt kunt u niet alleen genieten van een exotisch land met vriendelijke mensen, maar ook van een relaxte levensstijl, warm weer, heerlijk eten, een bruisend nachtleven en wereldberoemde folklore.

 • De Spaanse kust

  Wanneer u in een hotel in Spanje overnacht zult u zien dat het kusttoerisme erg groot is en van de Costa Brava in het noorden tot de Costa de la Luz in het zuiden gaat. Als u goed zoekt zult u nog een stukje ongerept strand bij een authentiek dorpje wat nog niet is aangetast door het massatoerisme. Maar wanneer u op zoek bent naar vele toeristische activiteiten, een bruisend uitgaansleven of een vakantieland met veel Nederlanders, komt u aan de Spaanse kusten goed aan uw trekken. Ook kunt u het binnenland bezoeken, wat een stuk minder toeristisch is. Vele steden hebben ondanks het toerisme hun authentieke karakter behouden en zult u zelfs dorpjes vinden waar nog nooit toeristen zijn geweest.

 • Madrid

  In Madrid, wat de hoofdstad van Spanje is, kunt u het culturele en artistieke erfgoed bewonderen zoals het El Pradomuseum maar ook het bruisende nachtleven. In Madrid kunt u bezienswaardigheden bewonderen als het Koninklijk paleis, Kathedraal Almudena, San Fransisco-Kathedraal, Gran Vía wat de hoofdstraat van Madrid is, Retiropark wat een prachtig park is en nog veel meer.

 • Vele hotels

  Naast Madrid is Barcelona de grootste stad, ook hier kunt u van onze hotelaanbiedingen genieten en in een van de vele hotels overnachten. Deze stad ligt niet zoals Madrid in het midden van Spanje maar aan de Middellandse zee. In Barcelona kunt u vele musea bezoeken, mee gaan met leuke boottochten, lekker fietsen of heerlijk eten. Kijk dus snel naar onze hotelaanbiedingen en boek een hotel in dit prachtige land!