Vind uw
Waar

Hotelaanbiedingen Finland, boek hotels in Finland

01

Pori

Autovakantie

Bezoek het Pori jazz festival!

Vandaag:

Vanaf

€ 71

BEKIJK
01
pori
01

Espoo

Autovakantie

Technologisch centrum Espoo.

Vandaag:

Vanaf

€ 56

BEKIJK
01
espoo
01

Kuusamo

Autovakantie

Op wintersport naar Kuusamo?

Vandaag:

Vanaf

€ 45

BEKIJK
01
kuusamo
01

Vaasa

Autovakantie

Kom naar het moderne Vaasa.

Vandaag:

Vanaf

€ 69

BEKIJK
01
vaasa
01

Tampere

Autovakantie

Bezoek universiteitsstad Tampere.

Vandaag:

Vanaf

€ 76

BEKIJK
01
tampere

Overnachtingen in Finland

Overnachtingen in Finland

Hämeenlinna

Bezoek kasteel Hämeen linna.

vanaf € 41

Rovaniemi

Bekijk het noorderlicht in Rovaniemi.

vanaf € 72

Joensuu

Bezoek Joensuu aan het Pyhäselkä-meer.

vanaf € 73

Jyväskylä

Jyväskylä, omringd door honderden meren.

vanaf € 79

Kotka

Kom naar de belangrijkste havenstad Kotka.

vanaf € 38

Kuopio

Rijdt de alternatieve Elfstedentocht in Kuopio.

vanaf € 41

Lahti

Kom skiën in Lahti!

vanaf € 66

Lappeenranta

Lekker afkoelen in het Saimaameer in Lappeenranta.

vanaf € 67
 • Over Finland

  In dit noordelijk gelegen land kunt u ongestoord genieten van de prachtige ongerepte natuur wanneer u een hotel boekt met een van onze hotelaanbiedingen. Finland is erg populair onder wintersporters en niet zonder reden. Het land biedt vele wintersportgebieden als Kuusamo, wat de oudste skibestemming van Finland is en tot slot Levi en Salla, wat ook erg populaire wintersportbestemmingen zijn. Bezoek de tienduizenden meren en eilanden die per boot bereikbaar zijn of ga erop uit met rendiersafari’s en natuurtrektochten.

 • Lapland

  Naast deze natuurbezienswaardigheden kunt u natuurlijk ook in een hotel overnachten om één van de steden te bezichtigen. Hier zijn in verschillende steden middeleeuwse kastelen, houten kerken en de cultuur van de lappen te zien. In Lapland kunt u overnachten in een van de vele hotels en genieten van rust, ruimte, ongerepte natuur en uiteraard het prachtige noorderlicht.

 • Activiteiten

  Naast de wintersportactiviteiten kunt u hier genieten van de sauna, sneeuwscootertochten maar natuurlijk ook de huskysafari’s en het bezichtigen van rendieren, waar dit gebied om bekend staat. Niet veel Europese toeristen bezoeken Finland door de geïsoleerde ligging en de meeste toeristen komen uit omringende landen.

 • Natuur en cultuur

  Waar in het noordelijke gedeelte de ongerepte natuur centraal staat is het zuidelijke deel meer voor u als u van historie, cultuur en kunst houdt. Wanneer u Finland bezoekt is het ook zeker de moeite waard om de tienduizenden meren en eilanden, onder andere per boot, te bezoeken. Daarnaast kunt u ook het scherenlandschap van de archipel van Turku, de nationale parken, de heuvelkam Punkaharju in het merengebied Saimaa en de Ålandeilanden in de Oostzee bezichtigen. Twijfel dus niet langer en boek snel een hotel zodat u kunt genieten van een van onze hotelaanbiedingen.