Vind uw
Waar

Hotelaanbiedingen Litouwen, boek hotels in Litouwen

01

Siauliai

Last minute

Šiauliai, hoofdstad van Noord-Litouwen.

Vandaag:

Vanaf

€ 66

BEKIJK
01
siauliai
01

Klaipeda

Last minute

Belangrijke havenstad Klaipėda.

Vandaag:

Vanaf

€ 58

BEKIJK
01
klaipeda
01

Kaunas

Last minute

Kaunas, vroegere hoofdstad van Litouwen.

Vandaag:

Vanaf

€ 47

BEKIJK
01
kaunas
01

Panevezys

Last minute

Panevėžys aan de rivier de Nevėžis.

Vandaag:

Vanaf

€ 53

BEKIJK
01
panevezys
01

Vilnius

Last minute

Bezoek dé universiteitsstad van de Baltische staten!

Vandaag:

Vanaf

€ 48

BEKIJK
01
vilnius

Overnachtingen in Litouwen

Overnachtingen in Litouwen

 • Over Lithouwen

  Lithouwen is een van de drie Baltische staten en is omringd door Rusland, Wit-Rusland, Polen en Letland en is tevens de grootste van de drie Baltische staten. Van de drie Baltische staten is Lithouwen het enige rooms-Katholieke land en is in het verleden een machtig land geweest. Daarnaast ligt Lithouwen in het middelpunt van Europa en is het in 2004 toegetreden tot de Europese Unie. U kunt van onze hotelaanbiedingen genieten en een hotel boeken in bijvoorbeeld een van de drie populaire steden van Lithouwen.

 • Kaunas

  In Kaunas kunt u met een gids meegaan op een free tour om zo het verleden van de stad te verkennen. Deze gids kent de stad op zijn/haar duimpje en kan u een hoop over de geschiedenis van de stad vertellen en daarbij leuke anekdotes vertellen. Het feit dat deze tours gratis zijn betekent natuurlijk niet dat een aardige fooi niet op zijn plaats is.

 • Klaipeda

  Naast Kaunas en de havenstad Klaipeda kunt u natuurlijk een bezoekje brengen aan de hoofdstad Vilnius en hier in een hotel overnachten. Vilnius is een leuke historische stad met veel oude, unieke kerken en kleine steegjes. Daarnaast ziet u er ook veel oude klassieke gebouwen en veel verschillende architectuur en bouwstijlen. Mede hierdoor staat de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst.

 • Vele hotels

  Lithouwen is dagelijks met het vliegtuig te bereiken voor een lage prijs en kunt u vanuit zowel Nederland als België vliegen. Ook is Lithouwen per trein te bezoeken. Met deze goedkope optie kunt u echter alleen omringende buurlanden en zult u moeten overstappen. Tot slot kunt u met de auto naar Lithouwen rijden. Vanwege het goede wegennetwerk naar het land toe is dit ook een prima reisoptie. Kijk dus naar onze hotelaanbiedingen en boek snel een hotel!