Vind uw
Waar

Hotelaanbiedingen Luxemburg, boek hotels in Luxemburg

01

Luxemburg

Last minute

Breng een bezoek aan een van de rijkste steden van Europa!

Vandaag:

Vanaf

€ 58

BEKIJK
01
luxemburg
01

Differdange

Last minute

Bezoek het kasteel van Differdange.

Vandaag:

Vanaf

€ 48

BEKIJK
01
differdange
01

Dudelange

Last minute

Dudelange aan de grens met Frankrijk.

Vandaag:

Vanaf

€ 47

BEKIJK
01
dudelange
01

Esch-sur-alzette

Last minute

Esch-sur-Alzette aan de rivier de Alzette.

Vandaag:

Vanaf

€ 69

BEKIJK
01
esch-sur-alzette

Overnachtingen in Luxemburg

Overnachtingen in Luxemburg

Dudelange

Dudelange aan de grens met Frankrijk.

vanaf € 47

Esch-sur-alzette

Esch-sur-Alzette aan de rivier de Alzette.

vanaf € 69
 • Over Luxemburg

  Op Malta na is Luxemburg het kleinste land van de Europese unie met nog geen half miljoen inwoners en een oppervlakte van 2586 vierkante kilometer. Wanneer u bij onze hotelaanbiedingen kijkt en een hotel boekt kunt u heerlijk overnachten in dit prachtige groothertogdom.

 • Genieten

  Hier kunt u plaatsen als Clervaux bezoeken wat in een diepe maar smalle vallei ligt en omgeven wordt door prachtige en bosrijke heuvels waar u heerlijk kunt wandelen. Natuurlijk kunt u ook in de gelijknamige hoofdstad in een hotel overnachten. Deze stad is ontstaan toen de graaf Siegfried een kasteel op de Bock-rots bouwde die door de eeuwen heen is uitgebreid. In 1994 is de oude binnenstad en een aantal andere overgebleven vestingwerken op de werelderfgoedlijst geplaatst. Tot slot is Luxemburg een van de belangrijkste steden voor de internationale bankwereld en is naast Brussel en Straatsburg een van de belangrijkste vestigingsplaatsen van Europese Instituties.

 • Larochette

  Ook is Larochette een prachtige plek om te bezoeken wanneer u in Luxemburg van een van onze hotelaanbiedingen geniet. Dit kasteel is erg klein maar heeft stadsrechten en er wordt sinds 1979 aan het behoud van de ruïnes van dit gerestaureerde kasteel gewerkt. Hiernaast is de natuur er ook erg mooi en kunt u bijvoorbeeld genieten van het prachtige dal van Manzebach.

 • Culinair

  In de meeste restaurants worden Franse gerechten in grote porties geserveerd en is Italiaans eten ook erg populair. Wanneer u tijdens uw overnachting in een hotel wilt genieten van traditioneel Luxemburgs eten kunt u varkensvlees met aardappelen genieten. Daarnaast is Gromperekichelchen een erg populair en lekker gerecht wat op aardappelkroketjes lijkt en worden veelal buiten geserveerd op markten en braderieën. Wanneer u uit wilt gaan in de hoofdstad kunt u het beste terecht in Grund waar een aantal megabioscopen en andere uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Kijk bij onze hotelaanbiedingen en boek snel een hotel!