Vind uw
Waar

Hotelaanbiedingen Letland, boek hotels in Letland

01

Daugavpils

Last minute

Daugavpils aan de rivier de Westelijke Dvina.

Vandaag:

Vanaf

€ 73

BEKIJK
01
daugavpils
01

Ventspils

Last minute

Ventspils, lid van de Hanze.

Vandaag:

Vanaf

€ 67

BEKIJK
01
ventspils
01

Riga

Last minute

Bezoek de grootste stad van de Baltische staten!

Vandaag:

Vanaf

€ 54

BEKIJK
01
riga
01

Rezekne

Last minute

Rēzekne en de Latgales Māra.

Vandaag:

Vanaf

€ 78

BEKIJK
01
rezekne
01

Liepaja

Last minute

Liepāja aan de westkust van Letland.

Vandaag:

Vanaf

€ 48

BEKIJK
01
liepaja

Overnachtingen in Letland

Overnachtingen in Letland

 • Over Letland

  Als u in Letland in een hotel wilt overnachten en van een van onze hotelaanbiedingen wilt genieten bent u bij Tripner aan het goede adres! Begrends door Estland, litouwen, Rusland en Wit-Rusland is Letland een van de drie Baltische staten in het noorden van Europa. Wanneer u in een Hotel in Letland overnacht zou u zeker een bezoekje aan Riga moeten brengen en tevens staat het stadscentrum van deze hoofdstad op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst.

 • Bezoek Riga

  Riga is al meer dan 800 jaar oud en is uitstekend om al wandelend te verkennen en de vele verschillende architectuurstijlen en de unieke verzameling Art Nouveau bouwwerken te bezichtigen. Hier wisselen groene parken, prachtige monumenten en romantische smalle straatjes elkaar af. Zo kunt u genieten van de grootste stad van de Baltische staten wanneer u in een hotel overnacht.

 • Mooie plaatsen

  Naast Riga kunt u ook van een van onze hotelaanbiedingen genieten in onder andere Liepaja, waar het voormalig geheime militaire dorp Karosta met een prachtig strand ligt. U kunt Kuldiga bezoeken waar de breedste waterval van Europa te zien is en u kunt in een hotel overnachten in Cesis, waar middeleeuwse kasteelruïnes zijn. Naast deze prachtige plaatsen heeft Letland ook een prachtige, ruwe, 500 kilometer lange zeekust die voor het grootste gedeelte uit lange, witte zandstranden bestaat.

 • Prachtige natuur en cultuur

  Maar ook bossen en wouden zijn geen schaarste in deze Baltische staat, ongeveer 50 procent van het land is bebost waar u over de vele natuurlijke paden kunt wandelen of fietsen. De eetgewoontes in Letland zijn warme maaltijden met aardappelen, vlees en salade, afgewisseld met regionale vis. Deze warme maaltijden worden minstens 2 maal per dag gegeten met tussendoor zoetigheden. Naast de typische bieren is de nationale Letse drank Melnais balzams, wat een bitter kruidenlikeur is. Twijfel dus niet langer, geniet van onze hotelaanbiedingen en boek snel een hotel!