Vind uw
Waar

Hotelaanbiedingen Nederland, boek hotels in Nederland

01

Groningen

Weekend

Er gaat niets boven Groningen!

Vandaag:

Vanaf

€ 46

BEKIJK
01
groningen
01

Utrecht

Weekend

Utrecht, de beurzenstad van Nederland.

Vandaag:

Vanaf

€ 41

BEKIJK
01
utrecht
01

Eindhoven

Weekend

Technologisch centrum Eindhoven.

Vandaag:

Vanaf

€ 79

BEKIJK
01
eindhoven
01

Maastricht

Weekend

Kom naar Maastricht in het zonnige zuiden!

Vandaag:

Vanaf

€ 51

BEKIJK
01
maastricht
01

Amsterdam

Weekend

Bezoek de mooie hoofdstad van Nederland, met en lekker zonnetje!

Vandaag:

Vanaf

€ 98

BEKIJK
01
amsterdam

Overnachtingen in Nederland

Overnachtingen in Nederland

 • Over Nederland

  Ook in de steden van ons eigen land heeft u ruime keuze uit hotels en hotelaanbiedingen. Nederland grenst aan het noorden en westen aan de Noordzee en ligt voor bepaalde delen gelijk of onder het zeeniveau. Met 16 miljoen inwoners is het land relatief gezien dichtbevolkt maar wordt afgewisseld met uitgestrekte polderlandschappen en pittoreske dorpen. Nederland is opgedeeld in 12 provincies en is ondanks het relatief kleine oppervlak erg divers met veel culturele verschillen.

 • Amsterdam

  Wanneer u een hotel in Amsterdam boekt kunt u de binnenstad van onze hoofdstad bezoeken. Dit is het oudste en meest bezochte deel van de stad. Hier vindt u de Amsterdamse grachten, markten, winkels en vele coffeeshops.

 • Vakantie in eigen land!

  Als u op vakantie bent in Nederland en u houdt van de natuur, zou u zeker een bezoekje moeten brengen aan de Waddeneilanden. Ameland bestaat uit een aantal dorpen en telt in totaal ongeveer 3500 inwoners. Op Schiermonnikoog kunt u heerlijk van de natuur genieten, fietsen en wandelen. Het is daarnaast ook het kleinste bewoonde autovrije Waddeneiland van Nederland. De overige Waddeneilanden die u kunt bezoeken wanneer u in een hotel overnacht zijn (bewoond en onbewoond): Noorderhaaks, Texel, Vlieland, Richel, Griend, Terschelling, Ameland, Rif, Engelsmanplaat, Simonzand, Rottumerplaat en Rottumeroog.

 • Ontdek Nederland

  Naast Amsterdam en de Waddeneilanden kunt u steden als Den Haag bezoeken, hier vindt u het Binnenhof, paleizen, Madurodam en een van de populairste stranden van het land; het strand bij Scheveningen. In Enschede kunt u de mooiste Synagoge van West-Europa bezoeken of een hotel in Gouda boeken waar u het prachtige stadsplein kunt bezoeken. In Maastricht kunt u heerlijk eten en leuk winkelen. In Rotterdam vindt u moderne gebouwen en een modern centrum en tot slot kun u in Utrecht in een hotel overnachten wat een leuke studentenstad is.