Vind uw
Waar

27 september gouden helm formule 1 stock

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: evenement

De inmiddels traditionele Gouden Helm Trofee voor Formule 1 Stockcars vindt op zaterdag 27 september plaats op Speedway Emmen. Met een hoofdprijs van maar liefst € 1500,-- en een grote trofee zullen de rijders er alles aan doen om de overwinning op te strijken.

Voor het vijfde jaar zal deze race worden verreden. Wat in 2010 begon als een uitdaging is inmiddels traditioneel geworden. Alle 4 de wedstrijden zijn door verschillende coureurs op hun naam gezet maar er is rijder op gebrand om deze titel binnen te halen: #217 Ron Kroonder.
Wat vorige wedstrijd al zijn laatste zou zijn op deze baan heeft nog een vervolg gekregen. Tijdens zijn Farewell tour doet rijdt hij nog 1 keer op iedere oval in Nederland. Als zijn de stockcar van deze heer en meester niet te veel schade oploopt tijdens het World Final weekend in Coventry zal hij present zijn.

Echter de titel verdediger van 2013 #47 Danny van Wamelen zal proberen hem te weerhouden van deze overwinning. Stockcarteam Baarlo heeft zijn zaakjes ook dit jaar weer goed voor elkaar. Maar een verrassingen van andere coureurs zijn niet uitgesloten. We hebben veel verschillende winnaars dit jaar gehad, maar de Assendelftenaar is de laatste maanden in topvorm.

En waar doen ze het allemaal voor:
Allereerst natuurlijk de trofee en de eer maar zonder sponsoring vaart niemand.
Ook dit jaar zal de hoofdprijs van deze wedstrijd gesponsord worden door Jan de Vries Catering uit Twijzel. Deze 1e prijs heeft een waarde van €1500,-.

Tevens zal voor de plaatsen 1 t/m 3 een Optima accu beschikbaar worden gesteld en de plaatsen 4 t/m 6 krijgen een American Racer band.
Deze prijzen zijn allemaal beschikbaar gesteld door Accu Service Centrum ASC te Leeuwarden.Verder komen ook de Formule 2 stockcars aan de start. Tijdens deze wedstrijd zullen de ranke broertjes van de F1 voor het laatst dit seizoen hun aantreden doen. Ook in deze klasse zijn er al veel verschillende coureurs als eerste over de meet gekomen wat het racen ook spannend houdt.

Tevens zal de jeugd met hun F2 junior stockcars aan de start verschijnen om hun snelste rondjes te draaien. Ook zullen de Bangerstox hun opwachting maken. Inmiddels hebben zich 90 rijders voor deze klasse ingeschreven.Contactinformatie
Telefoon 06-54617752
Straat & nr.: Veenakkers 35
Stad: Emmer-Compascuum
Website: Website
Start: 27/09/2014
Eind: 27/09/2014