Vind uw
Waar

Outdoor grolloo klimpark

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: pretpark
vanaf: € 7,50

Klimpark Outdoor Grolloo

Een prachtig Klimbos gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere zijn inmiddels 6 parkoersen gerealiseerd variërend tussen de 2 en 10 meter hoogte. 76 hindernissen en maar liefst 725 meter kabelbaan wachten op jou. Als je durft tenminste. De langste kabelbaan is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Klimmen bij Outdoor Grolloo biedt een uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick.

 

Veiligheid en instructies
De veiligheid is gegarandeerd door het gebruik van dubbele zekeringslijnen. Voordat het echte werk beginnen mag krijgt iedereen een uitgebreide instructie. Bovendien moet iedereen eerst het oefenparcours afleggen. Dit wordt door onze instructeurs begeleid.

 

Hoe werkt het?
Na de instructie en het oefenparcours mag je individueel de overige parcoursen afleggen. Onder regelmatige controle van ons personeel pas je het geleerde toe in de praktijk. Veilig en verantwoord, natuurlijk avontuurlijk.

Begeleiding van kinderen
Kinderen 8 t/m 10 jaar moeten zonder uitzondering worden begeleidt door een mee klimmende volwassene. Kinderen van 11 en 12 jaar mogen zelfstandig klimmen. Ouders / begeleiders zijn verplicht aanwezig! Onze instructeurs hebben het recht (en de plicht) om in te grijpen en het klimmen te stoppen als het toch niet zelfstandig veilig lukt. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen onder toezicht klimmen in Kleintje Klimpark.

 

Klimduur
De klimduur is na het ontvangen van de instructie maximaal twee uur. Het materiaal moet uiterlijk 2 ½ uur na uitgifte worden ingeleverd. Bij overschrijding van de klimtijd wordt € 5,- per half uur in rekening gebracht.

Doelgroepen
Eigenlijk iedereen die fysiek fit genoeg is en ook over voldoende durf beschikt. Van acht tot achtentachtig plus. Individuele bezoekers, schoolreisjes, vrijgezellenfeestje, kinderfeestje, bedrijfsuitje, etc.

 

Waarom?
Je verlaat de vaste grond onder je voeten om een ontdekkingstocht op hoogte te gaan maken. Je klimt van boom naar boom, via balkjes, planken, netten, kabels en tonnen. Je zwiert met de kabelbaan wel 131 meter over onze recreatieplas. Je doorzettingsvermogen, behendigheid en durf worden op de proef gesteld. Maar misschien wel het belangrijkste van alles: Het is gewoon leuk.

 

Het weerHet klimmen gaat bij normaal Nederlands weer gewoon door. Advies is om de kleding aan te passen aan de weersomstandigheden van het moment. Bij extreem weer, onweer, hagel, sneeuw etc... proberen we een nieuwe afspraak te maken. Bij twijfel graag even bellen of het klimmen door kan gaan.

 

Prijzen

Kinderen:   8 t/m 12 jaar 13 euro
Jongeren:  13 jaar t/m 17 jaar 15 euro
Volwassenen: 18 jaar en ouder 17 euro
Kleintje Klimpark 5 t/m 8 jaar 7,50 euro

 



Contactinformatie
Telefoon 0592-501655
Straat & nr.: Oostereind 12a
Stad: Grolloo
Website: Website