Vind uw
Waar

Fun Plane

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: theaters

Stap in het vliegtuig en vlieg mee met Fun Plane entertainment. op zoek naar een land vol plezier en vertier voor jong en oud. Fun Plane organiseert al jaren activiteiten van jong tot oud. maar ja.. wat is tegenwoordig oud? je bent zo oud als je jezelf voelt zeggen we maar.  

 

  1. We bieden interactieve theatershows aan die zich richten op de belevingswereld van de kinderen. Onze shows bezitten spannende, humoristische en vooral interactieve show elementen. stil zitten op de stoel is er voor u dus niet bij !
  2. Daarnaast hebben we voor de kleine groteren onder ons ook nog Clown Thijs Waterijs. van iedere ballon maakt hij weer iets moois, van ieder kind schminkt hij weer iets aparts en van iedere gelegenheid maakt hij weer een feest.
  3. Ook voor uw kinderfeestje kunt u bij ons terecht. Verschillende thema kinderfeestje s passeren de huizen. compleet verzorgd van uitnodiging tot presentje mee naar huis. spellen, kleding en accessoires alles nemen we mee. zelfs uw hele aankleding in thema.

 

Uiteraard vergeten we de oudere kinderen (volwassen niet)  

 

  1. Onze verschillende typetjes vullen uw zaal met de lach van uw gasten. de raarste snuiters hebben we voor u uitgezocht en op onze website gezet. 
  2. Uiteraard hoeven wij niet altijd ons in de spots te zetten, maar kan het ook u zelf zijn. grijp de microfoon en zing gezellig mee met de KARAOKE.
  3. of u nu met een vriendengroep bent, collega\\\'s of gezellig met de familie... test de kennis van u en uw gasten. onze spelshows beschikken over hilarische, maar ook educatieve onderdelen. kijk snel op onze website voor het actuele Spel aanbod.
Kom niets te kort en stap snel in het vliegtuig op reis naar een land vol plezier !!

 Contactinformatie
Telefoon 06-28112249
Straat & nr.: centuurbaan 104
Stad: Meppel
Website: Website