Vind uw
Waar

Beauty en Kuur Instituut Het Nolderwoud

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: sauna

Sauna van Beauty en Kuur Instituut Het Nolderwoud

De meeste mensen bezoeken een sauna om te ontspannen en een rustmoment in te lassen. Een sauna heeft echter nog veel meer te bieden dan ontspanning alleen.

Veel mensen denken dat de sauna de huid uitdroogt. Het tegendeel is waar. Al vanaf de Middeleeuwen bezoeken mensen de sauna om het lichaam te reinigen. Door de hoge temperatuur verwijden poriën en bloedvaten. Zodra het lichaam afkoelt trekken de poriën en bloedvaten weer samen wat zorgt voor een mooie huid.

Door het kleinschalige karakter van onze sauna richten we ons op die doelgroep die zich toch wat ongemakkelijk voelt in grote openbare sauna\\\'s. Bij ons is het dragen van badkleding verplicht. Maar wilt u liever zonder badkleding in de sauna dan kunt u de sauna ook privé afhuren.

Voor een feestje (bedrijfsfeest, familiefeest, vriendinnendag, vrijgezellenfeest etc.) of voor onze bungalowgasten kan ons sauna complex ook privé afgehuurd worden.
U hebt dan onder begeleiding van ons personeel het volledige alleenrecht op de sauna faciliteiten. (sauna, Turks stoombad, whirlpool, infrarood sauna, sappenbar, koffie/ thee en lekkernijtjes)
Het arrangement is eventueel uit te breiden met een lunch of zelfs een buffet. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden, ook eigen ideeën en wensen zijn welkom om met ons te bespreken.

De kosten van dit arrangement (minimaal 5 personen) zijn:
  5 tot 10 personen      (3 uur)    € 32,50 p.p.
10 tot 15 personen      (3 uur)    € 30,00 p.p.
15 tot 20 personen      (3 uur)    € 27,50 p.p.
20 tot 30 personen      (3 uur)    € 25,00 p.p.

Voor elk uur extra berekenen wij € 10,00 p.p.

Dit arrangement kan zowel overdag als ‘s avonds geboekt worden (ook in de weekenden).

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0528-373882
Straat & nr.: Ommerweg 59
Stad: Zuidwolde
Website: Website