Vind uw
Waar

Bosbad zwinderen

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: zwembaden

Bosbad Zwinderen

Bosbad Zwinderen is geopend van eind april t/m eind augustus, in ons verwarmde buitenbad behalen ieder seizoen weer vele kinderen hun felbegeerde zwemdiploma.


Een jong bad met een roemrijke geschiedenis
Sinds 1991 wordt ons Bosbad met veel ijver en enthousiasme door een leger van vrijwilligers uit zes omringende dorpen draaiende gehouden. De vrijwilligers zijn de \\\\\\\"kurken\\\\\\\" waarop het zwembad drijft. Zonder hen was het bad al lang gesloten geweest. Hoe zou het verder moeten zonder de bouw-, de tuin- en de kassaploeg? Trouwens, zo\\\\\\\'n 30 jaar geleden kwam het Bosbad ook tot stand dankzij een initiatief vanuit de bevolking.

Een echt familiebad
Voor peuters en kleuters is water alles. Met een waterspuitende clown in het peuterbad is het feest helemaal compleet. Rondom het peuterbad staan bankjes voor pa en ma onder de palmen. Voor de oudere jeugd is er een speelweide met een groot springkussen. Het bad beschikt over een glijbaan en een springplank. Honger of dorst? De kiosk helpt u.

Perfect toegankelijk voor mensen met een handicap
Dankzij de sponsors is het Bosbad ook goed toegankelijk gemaakt voor gehandicapte zwemmers. Het bad voldoet volledig aan de eisen des tijds.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: april t/m septemberContactinformatie
Telefoon 0524-291468
Straat & nr.: Toldijk 20 b
Stad: Zwinderen
Website: Website