Vind uw
Waar

Sec survivals almere flevoland

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 9,00

Actie en plezier bij outdoorpark SEC Survivals Almere

Een outdoorprogramma kan spannend, sportief en uitdagend zijn, maar plezier staat voorop. Een activiteit bij SEC Survivals Almere is voor iedereen toegankelijk en wordt in teamverband uitgevoerd. Na de inspanning kunt u genieten van een kampvuur, bbq of gezellige borrel in onze blokhut of op het terras.

We bieden een grote variatie aan onderdelen; o.a. boogschieten, waterswing, junglebrug,  camotunnels, hindernisbaan, wiebelende brug, wandelende A, maar ook paintball, boerengolf, kanovaren, steppen etc.

Het programma wordt aangepast aan de samenstelling en wensen van de groep
U kunt kiezen voor een extra uitdagend of een meer hilarisch programma
Naar wens kan een thema worden verwerkt in het programma, bijvoorbeeld kennismaking,  samenwerking, leiderschap of communicatie.

Extra informatie

Oudoorpark SEC Survivals Almere is sinds 1994 actief in het ontwikkelen van groeps- en teamactiviteiten. Daarbij staan plezier en samenwerking centraal. SEC Survivals Almere richt zich op sportieve evenementen, bedrijfsuitjes, teambuilding, clubuitjes en actieve feestjes. SEC Survivals beschikt over een eigen outdoorterrein van 50.000 m2 voor de spannende en sportieve activiteiten. En de Pandahut, een gezellige blokhut met ruim terras voor een hapje en drankje. SEC Survivals is uitstekend bereikbaar, dicht bij de A6 gelegen in boswachterij Almeerderhout en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

SEC Survivals Almere, Flevoland

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 036-5384855
Straat & nr.: Verlaatweg 2
Stad: Almere
Website: Website