Vind uw
Waar

Expeditie almeerderhout

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: evenement

Actief en afwisselend avontuur

Voor uw familie-uitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje

In Expeditie Almeerderhout maakt u kennis met land en water, hemel en aarde. Een kanotocht over het mooie water van Almere, steppen door de Almeerse natuur en boogschieten in ons outdoorpark in Almeerderhout. Ontzettend gezellig met een groep, en daarom ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje!

Outdoorprogramma naar keuze

U wordt ontvangen met koffie of thee bij SEC Survivals en gaat daarna op avontuur in ons outdoorpark. U kunt kiezen uit survival, boerengolf, boogschieten, teamspelen, of een combinatie van activiteiten. We maken graag samen met u een passend programma. De activiteiten worden altijd aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers. Het is geen wedstrijd; plezier staat voorop!

Ontdek Almere met de kano

Na de outdooractiviteit nemen we eerst even pauze met koffie/thee en gebak. Als iedereen is bijgekomen liggen de kano\'s klaar voor een tochtje door de prachtige natuur van Almere. U vaart van ons outdoorpark in het groen via een wetering met woonboten, langs een kasteelruïne, over de centrale plas met uitzicht op de skyline van Almere-stad, langs een bedrijventerrein - om terecht te komen in een culinaire oase.

Ontspan met een heerlijke lunch

In restaurant Hemel op Aarde wordt u ontvangen voor een heerlijke en eerlijke lunch. Dit bestaat uit een assortiment ovenvers gebakken broodjes, Livarham, gebraden rosbief, makreelmayo, jonge boerenkaas, huisgemaakte eiersalade, verse fruitsalade, jus d\'orange, melk, karnemelk en twee soorten biologisch vruchtensap.

Op de step

Na de lunch komt u nog een keer in beweging: de kano\'s laat u achter en de steps staan voor u klaar. Met een lekker tochtje van zo\'n 20 minuten door het mooie bos van Almeerderhout keert u weer terug naar het beginpunt: Outdoorpark SEC Survivals.

Praktisch

De volgorde van het programma kan worden aangepast aan uw wensen. Een leuk alternatief programma is bijvoorbeeld: eerst een kanotocht, dan lunchen, dan op de step naar SEC Survivals, daar een leuke survival doen van 2 uur en afsluiten met een feestelijke barbecue. Maar er zijn nog veel meer opties! Bel voor overleg: 036-5384855.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 036-5384855
Straat & nr.: Verlaatweg 2
Stad: Almere
Website: Website