Vind uw
Waar

Boerengolf flevoland

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: pretpark
vanaf: € 13,00

Boerengolf in de polder van Flevoland

Voor uw familie-uitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje

Boerengolf is een heerlijk ontspannen activiteit voor jong en oud. Humor is belangrijker dan winnen! Daarom is het een uitstekende activiteit voor gemengde groepen, zoals bij een teamuitje, familiefeest of vrijgezellen-uitje.

Het is een speelse variant op het echt golfspel. U speelt met een klomp aan een stok en de bal is veel groter dan een gewone golfbal. De \\\'green\\\' is een grasveld met holes die in zo min mogelijk slagen moeten worden gehaald. Tijdens het parcours komt u leuke uitdagingen tegen waarmee u extra slagen kunt verdienen. Onze \\\'caddy\\\' zorgt dat alles soepel verloopt.

Boerengolf Almere: plezier voor iedereen

Boerengolf kan gespeeld worden door groepen vanaf 12 personen. De groep wordt opgedeeld in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers, zodat tegen elkaar wordt gespeeld om de medaille.

Leuke combinaties

Bij SEC Survivals Almere hebben we niet alleen een boerengolfbaan, maar een heel outdoorpark. Daarom kunt u boerengolf combineren met andere outdooractiviteiten: bijvoorbeeld boogschieten, kanovaren, survival, een speelse zeskamp, teambuildingsactiviteiten, en nog veel meer..

Ontspannen met een hapje of drankje

U kunt de dag gezellig afsluiten met wat lekkers te eten of drinken in onze Pandahut of op ons terras. We hebben een breed aanbod: koffie met taart, lunch, high tea, borrel met hapjes, en zelfs een uitgebreide barbecue. Zo wordt uw uitje pas echt een feest! 

Over SEC Survivals

Al sinds 1994 kunt u terecht bij SEC Survival Almere voor een familieuitje, schoolreisje, bedrijfsfeest, kinderfeestje, vrijgezellenfeest en teambuildingactiviteiten. We zijn gevestigd in boswachterij Almeerderhout, Almere, met een eigen outdoorpark van 60.000 m2. SEC Survivals is goed bereikbaar, dicht bij de A6 en A27 gelegen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid

 

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 036-5384855
Straat & nr.: Verlaatweg 2
Stad: Almere
Website: Website