Vind uw
Waar

Thermen La Mer Day Spa

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: sauna

Thermen La Mer is een exclusieve Day Spa en ligt aangenaam verscholen in een bosrijke omgeving. Thermen La Mer biedt u een diversiteit aan hedendaagse Sauna & Wellness-faciliteiten.

De luxe faciliteiten, prettige ambiance en prachtige Finse Kelo-sauna\\\'s in de mediterrane tuin laten u op ieder gewenst moment in elk seizoen even helemaal wegdromen.

In een stijlvolle vleugel van de Day Spa is het Wellness Instituut gevestigd. Hier kunt u genieten van uitgebreide gezichts- en lichaamsbehandelingen, diverse soorten massages en luxe Wellness Treatments. Ook in culinair opzicht zal het u in het gezellige restaurant aan niets ontbreken. Bij mooi weer wordt uw lunch of diner op het terras geserveerd.

Kortom: wilt u eens echt genieten van Sauna & Wellness Beauty in al haar facetten en gelijktijdig aan uw gezondheid werken? Kom een dag heerlijk ontspannen en laat u verrassen door de klassieke zorg van Thermen La Mer. Het gemotiveerde team staat garant voor een gastvrij onthaal en een prettig verblijf!

Openingstijden
Thermen/Spa dagelijks 10.00-23.30 uur.
Wellness Instituut dagelijks 09.30-23.00 uur.

Reserveringen
Dagelijks 10.00-17.00 uur.

Damesdagen
Iedere 1ste dinsdag van de maand* is de sauna uitsluitend voor dames geopend.

 * Op feestdagen, tijdens schoolvakanties en in de maanden juli en augustus zijn er geen damesdagen.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 036-5386888
Straat & nr.: Scoutingpad 3
Stad: Almere
Website: Website