Vind uw
Waar

Groei en bloei herfstmarkt

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: evenement
vanaf: € 3,00

Groei en Bloei Herfstmarkt


Op zaterdag 05 oktober organiseert Groei & Bloei afdeling Noordoostpolder voor de 15de keer een herfstmarkt in Het Groenhorst College aan De Balkan te Emmeloord. In de hal van deze school wordt door “ De Groene Maiden” een feestelijke herfsttafel gedekt.
Meer dan 50 creatieve standhouders, veelal uit de regio, laten het publiek kennismaken met hun hobby, werk en producten. Er is van alles te zien, te beleven , te proeven en te koop: veel bloemen, planten, heesters, diverse soorten bollen, knollen, bloemzaden, kalebassen, groendecoraties, bloemstukken, vogelhuisjes, (tuin)boeken, tuingereedschap, -laarzen en -decoraties, brocante spulletjes, maar ook serviezen, sieraden, keramiek, glaswerk etc. etc.
Een wijnimporteur laat u genieten van zijn heerlijke wijnen, er zijn proeverijen van diverse polderproducten en ook de zelfgemaakte truffels en andere lekkernijen ontbreken dit jaar niet.
Schilderessen zijn ter plekke bezig en een pottenbakker vertelt u alles over zijn werk. Men kan advies vragen aan een tuinontwerper en kijken hoe een ervaren bloemschikster in korte tijd de mooiste bloemstukjes maakt..
Uiteraard is Groei en Bloei zelf ook aanwezig met een informatiestand
Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten: kinderboerderij De Stekplek richt een speciaal hoekje in met knuffeldieren, zoals konijnen en cavia’s, er is een schminkster en de kinderen kunnen zelf kaarsen maken. 
Mocht u moe zijn geworden, dan kunt u gezellig op het binnenterras even bijkomen en onder het genot van koffie/thee met gebak genieten van sfeervolle livemuziek.
Bij de uitgang is heerlijk italiaans schepijs en versgerookte vis te verkrijgen.
De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
Leden, alleen op vertoon van Groei en Bloei ledenpas: gratis entree
Kinderen tot 12 jaar: gratis
Entree niet leden € 3,50 p.p..
.
Meer inlichtingen:
Via de mail
of 0527 271327Contactinformatie
Telefoon 0527 271327
Straat & nr.: De Balkan 16
Stad: Emmeloord
Website: Website
Start: 05/10/
Eind: 05/10/