Vind uw
Waar

Dagrecreatiepark Brennels Buiten

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: strand
Gratis toegang

BRENNELS BUITEN

Kom en beleef Brennels Buiten...waar mode samensmelt met natuur, cultuur, muziek, lekker eten en drinken, sport, recreatie en strand.


Het park is 48 hectare groot en is een waar paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. Struin door geurige kruidenvelden, zwem door het zoete water langs eilandjes, wandel over de duinen en het strand en loop dwars door de brandnetelvelden, waar de grondstof groeit voor de kledinglijn van Brennels.

De stranden van Brennels Buiten liggen beschut tussen het duinlandschap en de bosrand, waardoor het al snel aangenaam is.

Het Strandpaviljoen heeft een groot terras waar je, beschut achter een glaswand, lekker kunt eten en drinken en genieten van het uitzicht.

TIP: PICKNICKEN
Haal uw gereserveerd picknickmand met lekkere belegde broodjes, fruit, sap, hapjes, bestek, servies en picknickkleed op in het strandpaviljoen en trek er samen op uit. 9,50 euro pp, te reserveren vanaf 2 personen, tot 3 dagen van te voren, via de mail.

GROEPEN
Vergaderen in de buik van een oude Reddingshelikopter, een gezellige familie bbq op het Mediterrane Terras, een bedrijfspresentatie in de Tipi, een huwelijksceremonie in het Strandpaviljoen, een yogasessie in de Mongoolse Ger...

Brennels Buiten ontvangt naast daggasten ook groepen, zowel zakelijk als feestelijk. Informeer naar de mogelijkheden via de mail

OPENINGSTIJDEN
Openingstijden tot 1 oktober

woensdag t/m vrijdag van 10.00 - 22.00 uur
zaterdag van                   10.00 - 24.00 uur
zondag van                     10.00 - 22.00 uur

Openingstijden na 1 oktober tot 1 april
vrijdag van    16.00 - 22.00 uur
zaterdag van 11.00 - 24.00 uur
zondag van   11.00 - 21.00 uur

Open: Vr, Za, Zo | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0527-203043
Straat & nr.: Leemringweg 19
Stad: Kraggenburg
Website: Website