Vind uw
Waar

Aldfaers erf route

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: museum
vanaf: € 4,50

Voor een onvergetelijke dag uit in de Zuid-Westhoek van Fryslân kiest u de Aldfaers Erf Route waar cultuur, natuur, recreatie en nostalgie hand in hand gaan op deze reis langs historische panden, oude ambachten, gereedschappen en gebruiksvoorwerpen.

In MUSEUMDORP ALLINGAWIER de expositiekerk, een authentieke boerderij met restaurant, terrassen, drabbelkoekenbakkerij, café De Meermin, schilderswerkplaats, smederij, brandweerhuis, Woord- en Beeldkerk met een audiovisuele voorstelling genaamd DE ACHTSTE DAG, stropershut, arbeidershuisje, etc.
Ook is het mogelijk een (fiets)dagtocht te maken langs alle locaties, inclusief lunch en koffie/thee met wat lekkers (€ 18,50). Fietsen zijn te huur (€ 4,50 p.d.).

Vanaf 1 juni a.s. is geen dag meer hetzelfde.... in de nieuwe Speel/Kinderboerderij is er plek voor Oud Hollandse spelletjes, fierljeppen, vlotten- en huttenbouwen en nog veel meer.
Drie hectare speelweide en boerderijdieren. Ook een bijzondere locatie voor een kinderpartijtje!

LANDGOED ALLINGASTATE voor rondleidingen, huwelijkslocatie, luxueus overnachten in gastenverblijf met jacuzzi, recepties, etc.

In EXMORRA  de Grutterswinkel & Dorpsschool, schoenmakerij, slijterij met authentiek drankorgel, verkoop van snoepgoed uit grootmoederstijd, souvenirs.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op onze site voor openingsdagen, -tijden en toegangsprijzen en nog meer informatie.

Oant sjen!Contactinformatie
Telefoon 0515/231631
Straat & nr.: Meerweg 4
Stad: Allingawier
Website: Website
Start: 01/04/2014
Eind: 31/10/2014