Vind uw
Waar

Zeilen de Ulepanne

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: watersport

DE ULEPANNE ZEILT IN FRIESLAND
Kun je niet zeilen?
Geeft niet. Wij leren het je. Onze boten zijn gevoelig genoeg om het zeilen tot in je vingertoppen te leren beheersen. Je zit de eerste dag al zelf aan het roer.

Te oud of te jong?
Wij hebben speciale jeugdweken en organiseren het hele vaarseizoen (dus ook tijdens de vakanties) goed verzorgde arrangementen uitsluitend voor volwassenen. Ook een leuk idee voor als je in je eentje op vakantie wilt.

Niet geschikt voor gezinnen?
Dit zijn de ultime gezinsvakanties: Een eigen plek voor ouders die hun kinderen meenemen of - zo je wilt - kinderen die hun ouders meenemen.

Lekker dichtbij - je vakantie begint dezelfde dag
Je moet het meemaken: Friesland vanaf het water. Een andere wereld in je eigen land. En dat allemaal binnen minimale reistijd. Direct na aankomst ben je er helemaal uit.

Iedere dag mooi weer - als er maar wind staat
Vergelijk het maar: Na de kust van Zeeland en de waddeneilanden, staat de Friese Zuidwesthoek bovenaan de lijst met meeste zonnige dagen per jaar. Regent het thuis? Dikke kans dat het bij de Ulepanne mooi weer is.

Lekker uitwaaien - er is altijd wat te doen
En och, als het regent, dan hebben zeilers daar niet zoveel last van. Je zeilt de boot met elkaar en er is altijd wat te doen. Bovendien regent het nooit de hele dag. Zit je op het water dan valt je vakantie nooit in het water.

Wij kunnen ook maatwerk leveren voor bedrijven, families of scholen.

Graag tot ziens,

Peter Keus.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0514-602982
Straat & nr.: Tsjamkedykje 1
Stad: Balk
Website: Website