Vind uw
Waar

Jachtverhuur en Jachtcharter Friesland

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: watersport
Gratis toegang

Ottenhome Heeg BV

Verkoop en verhuur
Polyvalk
Fox 22

RiverCruise sloepen

RiverCruise motorjachten

Duizenden jachten vonden hun weg naar tevreden huurders en eigenaren. Ottenhome Heeg staat al 26 jaar garant voor kwaliteit en service en heeft het motto Volop Vaarplezier!  hoog in het vaandel staan.


Ottenhome Heeg Events BV

Actie op het water én op het land.
Bedrijfs- en personeelsfeesten, incentives, directie- of afdelingsveranderingen met aansluitend een kop-in-de-wind-uurtje met zeilboot, -jacht of sloep. Als groep actief het water op en actief meedoen. Zélf zeilen of varen in een sloep. Game Events met GSM en GPS toepassing. Prestatie-, natuur- en puzzelvaartochten in de prachtige natuur en de wateren rondom Heeg.


Ottenhome Heeg Sailorsclub

zeilcafé en sociëteit, sfeervol relaxen.

Groepen van 15 tot 300 personen. Sportieve of stijlvolle ontvangsten met buffet, barbecue, of schippersmaaltijd. Gerookte paling, haring- en kibbelingbuffet.

Ottenhome Heeg lease- en huurservice betrouwbare service.

Vanuit Friesland verhuurt en vervoert Ottenhome Heeg haar boten door geheel Nederland, waarvan een groot aantal op basis van seizoenshuur, business to business.

Ottenhome Heeg jachthaven

mooi, modern en vooral gezellig.

Aan de jachtenboulevard in Heeg heeft Ottenhome Heeg haar bais met 280 ligplaatsen. De Ottenhome Heeg Sailorsclub, een gezellig zeilcafé voor huurders en havengasten. Een havengebouw met alle moderne voorzieningen.

Ottenhome Heeg jacht en reparatiewerf van alle technieken thuis.

In de grote en moderne werkplaatsen worden de boten gebouwd en onderhouden. Naast de service aan de eigen verhuurvloot voert Ottenhome Heeg perfecte polyester- reparaties, schilderwerk en alle voorkomende werkzaamheden uit.

Open: Alle dagen geopend |Contactinformatie
Telefoon 0515-442898
Straat & nr.: De Draei 3
Stad: Heeg
Website: Website