Vind uw
Waar

Vreemde portretten in museum hindeloopen

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: museum
vanaf: € 4,00

Vreemde portretten in Museum Hindeloopen

De werkgroep Kinderactiviteiten van Museum Hindeloopen heeft ook voor de komende herfstvakantie weer een aantrekkelijk kinderprogramma samengesteld. Op dinsdag- en woensdagmiddag 14 en 15 oktober zijn kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar van harte welkom. Het programma duurt van 14.00 tot 16.30 uur.
Het thema voor de activiteiten is deze keer 'Wie ben ik?' Centraal staan diverse bijzondere portretten die in het museum te vinden zijn. Daar valt van alles op te ontdekken: wat doen de afgebeelde dames en heren en wat hebben ze aan?
Ook nu wordt er weer een boeiend verhaal verteld en uitgebeeld. Als de directrice van het museum door bezuinigingen geen geld meer heeft om het museum schoon te laten maken, dient zich een 'geweldige' schoonmaker aan, Flip de Flierefluiter. Hij gaat druk aan de slag met het schoonmaken van de portretten, maar als hij klaar is zien de figuren op de schilderijen er opeens wel heel raar uit!
Gelukkig komt alles uiteindelijk op zijn pootjes terecht, dankzij de hulp van de kinderen via spelletjes en opdrachten. En als de kinderen tot slot ook nog een portret van zichzelf mogen schilderen en versieren is het feest compleet. Neem je fototoestel mee, want er zijn leuke fotomomenten.
De kosten zijn €4,- per kind, ouders zijn gratis.Contactinformatie
Telefoon 0514-521420
Straat & nr.: Dijkweg 1
Stad: Hindeloopen
Website: Website
Start: 14/10/2014
Eind: 15/10/2014