Vind uw
Waar

Twirre Groepsuitjes

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 65,00

Wij bieden een keur aan mogelijkheden voor een bijzonder dagje uit met familie, vrienden of uw collega\\\'s. We kunnen een arrangement naar uw eigen wensen samenstellen. Neem hierover contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Een greep uit ons aanbod:

Farre & Wyn arrangement: U maakt een mooie vaartocht over de Friese meren, heerlijk ontspannen varen in een Langweerder Sloep en genieten van de prachtige omgeving. ’s Middags stapt u op de fiets en bezoekt u een echte Friese wijngaard. Tijdens de rondleiding komt u van alles te weten over de wijngaard en proeft u verschillende Friese wijnen en \\\"Griene tsiis\\\". Bij terugkomst in de haven gaat u barbecuen.
Iel & Wetter arrangement: Al varend in een Langweerder Sloep maakt u kennis met een stukje Friese cultuur en het uitgebreide Friese Merengebied, genieten van het unieke en rustgevende Friese landschap en de prachtige stad Sneek. Daarnaast steekt u nog wat op van de geschiedenis over de scheepsbouw en de palingvangst op de scheepswerf \\\'de Helling\\\' in Heeg waar u een rondleiding krijgt door enthousiaste vrijwilligers. Bij terugkomst in de haven gaat u barbecuen.

Twirre arrangement: De Twirre Watersport bevindt zich in het watersport dorp Langweer, centraal gelegen tussen de Friese Meren en de perfecte uitvalbasis voor zeiltochten. Bij elke windrichting is gemakkelijk een passende zeilroute uit te zoeken. Zeilend over de Langweerder Wielen richting Sneekermeer, Heegermeer of Slotermeer. Langs pittoreske dorpen en historische steden. Een zeiltocht vanuit Langweer staat garant voor een heerlijk dagje zeilen, met als besluit barbecuen in de haven.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: april t/m oktoberContactinformatie
Telefoon 0513-499010
Straat & nr.: Pontdijk 8f
Stad: Langweer
Website: Website