Vind uw
Waar

Sauna en beautyresort de leliehof

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: sauna
vanaf: € 8,00

Sauna en Beautyresort de Leliehof gelegen in Makkum direct aan het IJsselmeer. Op nog geen uur rijden van Amsterdam, direct na de afsluitdijk in Friesland.

We heten u welkom in Beautyresort de Leliehof waar relaxen en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Waar een ieder zich kan onthaasten in het saunacomplex of zich gedurende een gehele dag heerlijk kan laten verwennen door één van de behandelingsspecialisten.

Het sauna gedeelte bestaat o.a droge sauna’s, Turks-stoombad, infrarood sauna, whirlpool, voetenbad en zwembad. De op het zuidwesten liggende rotstuin, biedt ruim plaats voor de zonneweide. Op het onderste terras bevindt zich een hot-tub. Heerlijk warm in de wintermaanden. Zomers zal deze een aangename verkoeling bieden.

Tussen de prachtige bloemenzee treft u een originele hout gestookte Finse sauna aan.

Het bedrijf beschikt verder over een sfeervolle bar, aangename relaxruimte met ligbedden en een Petit-restaurant met openhaard. Het geheel is recentelijk gerenoveerd en sfeervol aangekleed.

Een greep uit ons aanbod; gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, gehele lichaamspakkingen van o.a. algen, deel lichaamspakkingen van cacao of gembersinaasappel, hot-stone behandeling, paraffine hand-of voetpakkingen.

Al deze behandelingen zijn te combineren met een van onze arrangementen of los te boeken bij een saunabezoek.

Iedere tweede en laatste dinsdag van de maand hebben wij badkledingdagen!


Open: Alle dagen geopend |Contactinformatie
Telefoon 0515-233020
Straat & nr.: Houtmolen 8
Stad: Makkum
Website: Website