Vind uw
Waar

Ontdekkingscentrum Aeolus

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: pretpark

Bij Aeolus kan ieder kind zich helemaal uitleven.

De kinderen van 1 t/m 14 jaar kunnen rennen, springen, klimmen en heel veel om te ontdekken.

Ook voor de volwassenen is het ontdekkingscentrum een leuke ervaring!

En niet alleen binnen is er super veel ruimte, ook op het buitenspeelterrein vind je leuke attracties zoals: een levens grote Mig-21, een Brandaris klimtoren een bungee trampoline en nog vele andere leuke dingen. Natuurlijk mag  springen op een van de vele andere trampolines hierbij niet ontbreken!

Dus mooi of slecht weer, bij Aeolus is gigantisch veel te doen.

In de glazen piramide van Aeolus is van alles te beleven. In het Experimentarium staan maar liefst 50 doe-dingen. Speel het altijd-raak-biljart, probeer je eigen schaduw vast te houden, los een schot met het luchtkanon of werp een blik in de oneindige spiegelkubus.

Ook is er de Technogolf, een minigolfspel waar je al spelende op de twaalf banen technische verrassingen tegenkomt en dat maakt het golfen extra spannend.

De Muziek Studio van Aeolus is absoluut het ontdekken waard. Kinderen beleven een hoop lol aan karaoke, kunnen er allerlei muziekinstrumenten uitproberen en experimenteren met muziek. Het is zelfs mogelijk om een eigen cd op te nemen! En computerfreaks kunnen zich uitleven met interessante en leerzame spellen die helemaal afgestemd zijn op hun leeftijd.

De overdekte speelhal is aan de piramide aangebouwd. Hier zijn springkussens, klim- en klauterstellages, glijbanen en ballenbakken te vinden. Voor de allerkleinsten tot en met 4 jaar is er een afgeschermd gedeelte waar ze zonder problemen kunnen rondkruipen en spelen. Veiligheid is een belangrijk aspect binnen Aeolus. Al onze speeltoestellen voldoen aan de richtlijnen van de Europese Unie, want we willen dat kinderen zich zonder gevaar lekker kunnen uitleven in een veilige omgeving.

Nieuw op ons buitenspeelterrein is de bungee trampoline. Aan twee elastieken spring je wel tot 8 meter de lucht in. Een ervaring voor jong en oud. Ook is onze mini-brandaris omgetoverd in een klimwand. En gaan we terug in het verleden met onze terp. Hier kan gezien worden hoe de mensen vroeger leefden op een terp en kan de werking van eb en vloed bekeken worden. 

Aeolus is ook zeer geschikt voor het vieren van kinderfeestjes. In de 3 themaruimtes krijgen de kinderen een onvergetelijke verjaardag. Breng een bezoek met de hele familie aan aeolus! Hiervoor zijn speciale buffeten samengesteld. Van het begin tot het eind een onvergetelijke dag.

Aeolus is dagelijks geopend van 10:00 tot 19:00 uur.
De entree bedraagd € 6,00 per persoon.

 Contactinformatie
Telefoon 0517-591144
Straat & nr.: Hearewei 24a
Stad: Sexbierum
Website: Website