Vind uw
Waar

Sauna Hotstones

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: sauna

Sauna Hotstones is de enige kuursauna van Friesland bekroond met het felbegeerde Heilbadcertificaat. Dit certificaat, uitgereikt door de Duitse overheid, heeft zij te danken aan haar bijzonder zoute bronbaden. Het water wordt onder de grond, op 90 meter diep, opgepopt, verwarmt en komt vervolgens in de baden. Lekker warm en een verwenning voor lichaam en geest.

De tweede bijzonderheid van Sauna Hotstones is het duurzaam mbeleid, energiezuinige filters, een biologisch en ecologisch restaurant met producten van voornamelijk lokale leveranciers. Door het duurzaam beleid heeft Sauna Hotstones in 2009 de Duurzaamheidsprijs Provincie Fryslan bemachtigd!

Sauna Hotstones beschikt over diverse binnen- en buitenfaciliteiten, waaronder een houtgestookte Finse Kota, een ecologisch buitenbad, twee uitgebreide massagesalons en een schoonheidssalon. Daarnaast kunt u in het bijzondere mini-hotel van Sauna Hotstones een interne overnachting boeken op een van de 3 leuk ingerichte kamers, de Retro-, de Afrika- of de Duizend-en-een-Nachtkamer.Contactinformatie
Telefoon 0518-402938
Straat & nr.: Waling Dijkstrastraat 51
Stad: Vrouwenparochie (Froubuorren)
Website: Website