Vind uw
Waar

Motorette vespa scooter verhuur

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 26,25

Motorette biedt u de exclusieve mogelijkheid aan om een echte Italiaanse Vespa te huren en daarmee de mooie Achterhoek te ontdekken. Of u nu met z´n tweetjes, vrienden, collega’s of met familie bent, met de Vespa’s van Motorette beleeft u gegarandeerd een gezellige en bijzondere dag. Met de door ons bijgeleverde routes kunnen tal van pittoreske dorpjes, mooie en interessante bezienswaardigheden worden aangedaan.
Beleef het La Dolce Vita gevoel in Nederland. De Achterhoek heeft vele wijngaarden. Op een echte italiaanse Vespa waant u zich in Toscane maar dan in Nederland!

Ontdek de prachtige natuur van de Achterhoek en geniet van al het moois dat deze streek heeft te bieden. We hebben tevens verschillende arrangementen voor een compleet dagje uit.
Een Vespa toertocht kan heel goed gecombineerd worden met een andere activiteit. Denk bijvoorbeeld aan een excursie door de wijngaard, een kook-workshop, een kijkje op de kaasboederij en nog vele andere mogelijkheden. U kunt de dag indelen zoals u zelf wilt!


Zie ook onze verschillende arrangementen op onze website. Gegarandeerd een leuke dagje uit met vrienden, familie, bedrijfsuitje, of zomaar...

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 06-51710858
Straat & nr.: Groot Deunkweg 12
Stad: Aalten
Website: Website