Vind uw
Waar

Apenheul

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: dierentuinen

Apenheul: een bos vol loslopende apen!
Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Je kunt er dus veel van heel dichtbij bewonderen. Met de handige spottips die je onderweg tegenkomt, hoef je er niet één te missen.

Apen spotten tussen de boomtoppen
Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans. Over deze dieren kom je alles te weten tijdens de speciale presentaties van de dierverzorgers. Mis ook het Apenboompad niet. Hier loop je tussen de boomtoppen en ontdek je nog meer apen en andere dieren uit het regenwoud. Klaar met apen spotten? Leef je dan uit als een aap in het Na-aaphuis of geniet van een lekker, biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland.

Méér dan een leuk dagje uit
In Apenheul vinden we dieren en natuur heel belangrijk. Daarom kom je in het park niet alleen meer te weten over de apen in Apenheul, maar ook over hun soortgenoten in het wild. Het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) steunt projecten over de hele wereld om de apen en hun leefgebied te beschermen. Want veel apensoorten en natuurgebieden worden helaas bedreigd. Bezoek je Apenheul, dan draag jij je steentje bij aan het ANF. Een win-win situatie dus!

Apenheul bezoeken? Koop kaartjes en verdien je eigen korting!Contactinformatie
Telefoon 055-3575700
Straat & nr.: J.C. Wilslaan 21
Stad: Apeldoorn
Website: Website
Start: 14/04/
Eind: 05/11/