Vind uw
Waar

Kinderparadijs Malkenschoten

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: speeltuinen
vanaf: € 2,50

Een dagje uit met kinderen naar het kinderparadijs van Binky in Apeldoorn is altijd B!G Fun, met speelplezier, spetterpret en een beestenboel. Het Klim- en klauterparcours maakt dit familiepark extra aantrekkelijk voor kinderen tot ongeveer 12 jaar.

Het is een prima locatie voor een gezellig dagje uit, kinderfeestje, schoolreisje, vakantieuitje, verjaardag en familiereünie.
Als een van de weinige attractieparken in Nederland is Kinderparadijs Malkenschoten het hele jaar dagelijks open, behalve op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Van november t/m februari krijgt u korting op de entreeprijs van € 6,50 pp. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis en bezoekers van 65 jaar en ouder krijgen een euro korting. De meeste dieren mogen geaaid en gevoerd worden met speciaal voer uit de voerautomaat (€ 0.50)

Kinderparadijs Malkenschoten is al leuk voor de allerkleinsten, uitdagend voor de wat grotere kinderen en oudere bezoekers genieten ook van de inrichting van het park, de dieren en activiteiten als midgetgolf, waterfietsen en een splinternieuwe skelterbaan. Vanaf het horecaterras is een goed zicht op de speeltuin. De paden zijn goed begaanbaar voor rolstoelen, kinderwagens e.d. Binky\\\'s treintje rijdt door bijna het hele park. Zie voor meer informatie de website

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 055-5332803
Straat & nr.: Dubbelbeek 4
Stad: Apeldoorn
Website: Website