Vind uw
Waar

4cb ballonvaarten arnhem e.o.

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: ballonvaren
vanaf: € 125,00

Ballonvaarten vanuit heel Gelderland.

4CB Ballonvaarten is gespecialiseerd in het maken van ballonvaarten door heel Nederland. U heeft bij ons de mogelijkheid om in één van onze ballonnen op te stijgen vanuit uw eigen omgeving. 4CB Ballonvaarten beschikt over vaste opstijglocaties in bijna alle grote steden in Nederland. Om u enkele voorbeelden te noemen; Alphen a/d Rijn, Arnhem, Amersfoort, Breda, Capelle a/d IJssel, Utrecht en vele andere. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. 4CB Ballonvaarten kan zich onderscheiden van andere ballonvaartbedrijven door haar persoonlijke benadering van al haar klanten. Bij al onze vaarten staat niet de commercie maar uw beleving voorop!!!

Daarnaast heeft 4CB Ballonvaarten zich gespecialiseerd op het gebied van \\\\\\\"unieke\\\\\\\" ballonvaarten. Op deze website vindt u onder het menu Arrangementen, ballonvaarten die zelfs voor ons als doorgewinterde avonturiers een uitdaging zijn. Maar dat is nog niet alles, u heeft de mogelijkheid om zo een avontuur mee te maken!

Wilt u met ons de mystiek van een nachtballonvaart ervaren? Misschien wilt u zelfs op een hoogte van 3 kilometer met een parachute uitstappen? Dat kan 4CB Ballonvaarten voor u waarmaken. Onze piloten beschikken over de meest uitgebreide brevetten en kunnen de \\\\\\\"Dare Devils\\\\\\\" onder u meenemen in een fantastisch avontuur.

Deze vaarten vinden plaats tegen het einde van de \\\\\\\"daglichtperiode\\\\\\\".

Uw verzameltijd is 3 uur voor zonsondergang, de tijd varieert dus gedurende het seizoen. Meestal leveren deze vaarten prachtige foto’s op wanneer de zon ondergaat en de lucht roze kleurt. Het programma duurt ongeveer 4 uur en u bent 1 tot anderhalf uur in de lucht.

De vouchers aangeschaft bij 4CB ballonvaarten zijn inclusief:
• Enthousiaste en professionele begeleiding.
• Vervoer terug naar de opstijglocatie.
• Traditionele champagnedoop in het veld.
• Luchtdoopcertificaat.
• WA-verzekering.
• Boekings- en verzendkosten.
• Vergunningen.
• Onze vouchers zijn vrij op naam dus overdraagbaar.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 026 370 2870
Straat & nr.: Rietgrachtstraat 41-2
Stad: Arnhem
Website: Website