Vind uw
Waar

Het Zwembad Den Helder

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: zwembaden

Het Zwembad “Den Helder” is een multifunctioneel zwembad waar men als zwemliefhebber prima kan gaan sporten of recreëren.
Wedstrijdbad, recreatiebad, peuterbad, glijbaan, Turkse stoomcabine, spuitpaal, zwemmersbar... wij hebben het allemaal voor u!
Even genoeg van het water? Dan is er de mogelijkheid om aan de natte bar of rustig op het terras te genieten van een hapje en een drankje terwijl u de kinderen goed in de gaten kunt houden. Maar ook het personeel houdt altijd een oogje in het zeil.
Zwembad “Den Helder biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de vele cursussen die gegeven worden. In het instructie bad kunt u deelnemen aan het baby-peuter-kleuterzwemmen en in het wedstrijdbad heeft u de mogelijkheid om baantjes te trekken, mee te doen met een van de aquasporten/trimzwemmen of 50+ zwemmen. Maar het is ook het bad waar de verenigingen hun kunsten vertonen.
Zwembad “Den Helder bied ook de mogelijkheid voor een kinderfeestje, variatie mogelijkheden in overleg met de receptioniste.

Met een vriendelijke sportgroet,

Het personeel Zwembad \\\"Den Helder\\\" in DoesburgContactinformatie
Telefoon 0313472022
Straat & nr.: Den Helder 1
Stad: Doesburg
Website: Website