Vind uw
Waar

Zwembad De Peppel

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: zwembaden

ZWEMBAD DE PEPPEL BIEDT VERUIT DE GROOTSTE FACILITEITEN IN VERMAAK (Bron: Ede Stad)

Het weekblad Ede Stad was er duidelijk over in een artikel over de zwembaden in de regio Ede: Zwembad de Peppel biedt veruit de grootste faciliteiten in vermaak.

Zwembad de Peppel op sportpark Peppelensteeg in Ede is dan ook een verrassend zwembad. Spectaculair zijn de 107 meter lange overdekte glijbaan - waarvan loeihard naar beneden gegleden kan worden - en de \\\'river ride\\\'. Dit is een brede glijbaan die op een band bedwongen wordt.
Een wedstrijdbad van 30 x 21 meter, een peuterbad met spuitende speelobjecten, bubbelstroken, sauna\\\'s, whirlpools en stoomcabines complementeren het zwembad.

Daarnaast beschikt het zwembad over voldoende parkeergelegenheid, een sfeervol restaurant met een \\\'droge\\\' en een \\\'natte\\\' bar, 600 kledingkluizen, twee beweegbare vloeren om de dieptes van de baden aan te passen en tot slot veel spelmate-riaal.

De recreatieve zwemmer komt echt aan zijn trekken. Of het nu gaat om banen zwemmen, spelen, glijden van de spectaculaire glijbanen of ontspannen in sauna, stoomcabine of whirlpool.

Elke dag van de week zijn een aantal uren voor de recreatiezwemmer gereserveerd. Neem bijvoorbeeld de zondag. Dit is in Zwembad de Peppel een echte familiedag geworden, speciaal voor gezinnen met kinderen tot en met 16 jaar. Opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook welkom. Op zondag kunt u terecht van 10.00 tot 16.00 uur.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0318 - 479735
Straat & nr.: Peppelensteeg 17
Stad: Ede
Website: Website