Vind uw
Waar

Recreatiepark 't Smallert

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: pretpark

\\\'t Smallert

Recreatiepark \\\'t Smallert, gelegen in Emst, tussen Apeldoorn en Zwolle op de Veluwe omringd door groen en water. Het attractiepark heeft veel doe- en speelmogelijkheden. In de kanovijver kunnen de kinderen in een indianenkano varen en een pontje en stapstenen brengt ze naar de andere kant van de vijver. De kinderen kunnen naar hartelust van de speel- en klimtoestellen gebruik maken inclusief trampolines. De glijbanen met als hoogtepunt de waterglijbaan nodigt iedereen uit om van deze attracties gebruik te maken. Een scooterbaan waarbij de kinderen zelf kunnen rijden en sturen is een onderdeel van de vele speelmogelijkheden. Naast het speelpark is ook een forellenkwekerij waarbij onder leiding van een gids een rondleiding en een dvd gepresenteerd wordt om de jeugd wat nader te informeren over het wel en wee van de forel.

Tijdens de rondleiding mogen de kinderen proberen met de blote handen een forel uit het water te vissen. Onze hengelvijvers bieden de mogelijkheid om voor de liefhebbers zelf op forel te vissen en de vissen die u heeft gevangen mag u mee nemen naar huis. In onze kaarsenmakerij kun je volgens de eeuwenoude methode zelf kaarsen maken en uiteraard mogen deze kaarsen meegenomen worden naar huis. Tevens zijn er in de winkel kaarsen en aanverwante artikelen te koop en kunt u onze collectie handgemaakte kaarsen bewonderen.

Al deze activiteiten bieden voldoende mogelijkheden om een dag vol plezier te beleven op het Recreatiepark \\\'t Smallert.

Een kinder- of verjaardagfeestje kan uitgebreid worden met een smulpakket. (patat met mayonaise mini snack ranja en een softijsje).

Open: Alle dagen geopend |Contactinformatie
Telefoon 0578-661621
Straat & nr.: Smallersweg 8
Stad: Emst
Website: Website