Vind uw
Waar

Dierenpark Wissel

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: dierentuinen

Op zoo avontuur door Dierenpark Wissel!
Beleef de natuur van wel heel dichtbij en ontdek vele dieren tijdens je tocht door Dierenpark Wissel. Na elke bocht wacht een nieuwe verrassing! Sta in het bosrijke park oog in oog met stokstaartjes, doodshoofdapen, flamingo’s, konijnuilen, witgezichtsaki’s en dwergnijlpaarden. De 470 jaar oude Tongerense beek stroomt door het hele park en is het domein van pinguïns, pelikanen, capibara’s en speelse kleinklauwotters.

Bijzondere dieren
Dierenpark Wissel is groot in kleine, bijzondere diersoorten zoals beermarters, gouden leeuwapen, kleine panda’s, potoroes, ringstaartmaki’s en dikdiks. Ontmoet diersoorten die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin ziet, zoals de boomkangoeroe en zilveroeistitie en bewonder de grootste collectie dwergapen van Europa.

Kidsfun
Kinderen kunnen ravotten in de speeltuin en een spannende speurtocht maken. In het hoogseizoen worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals poppenkast en schminken.

Paviljoen
In het Paviljoen en op de terrassen kun je terecht voor een hapje en een drankje en heb je een prachtig uitzicht op het eiland van de ringstaartmaki’s.

Times
Maak kennis met bijzondere dieren tijdens de Zoo Times. De tijden zijn bekend bij de entree.

Unieke locatie
Voor een unieke locatie voor een spannende schoolreis, een bijzondere familiedag of teambuilding ben je bij Dierenpark Wissel aan het goede adres. Voor meer informatie over de diverse arrangementen en mogelijkheden:

Zoo Avontuur
Een middag als dierverzorger werken in de Zoo, van alles te weten komen over het liefdesleven van dieren en de dierenwereld verkennen met al je zintuigen; het kan allemaal in Dierenpark Wissel.

Als je het dierenpark op een andere manier wilt beleven, doe dan mee aan één van de vele activiteiten!
Openingstijden
Het hele jaar dagelijks geopend!
Mei t/m september                   9.30 - 18.00
Oktober t/m april                    10.00 - 17.00

Entreeprijzen
Kinderen 0 t/m 2 jaar             gratis
Kinderen 3 t/m 11 jaar           € 11,50
Volwassenen                          € 13,00
65+                                        € 12,00
Groepen vanaf 20 personen     € 10,00

 Contactinformatie
Telefoon 0578-613106
Straat & nr.: Woesterbergweg 2B
Stad: Epe
Website: Website