Vind uw
Waar

Velorette groepsfietsverhuur

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: fietsen

Velorette biedt u leuke en unieke uitjes aan met de meermans 4 persoons-recreatiefiets. Fietsen in de Achterhoek, maar dan geheel vernieuwend! Stap eens op de Velorette recreatiefiets! Gezamenlijk een toertocht maken, en iedereen kan mee! Geschikt voor jong en oud.
Heerlijk en gezond in de buitenlucht recre�ren gecombineerd met bezoekjes aan leuke terrasjes, natuurgebieden, gezellige dorpjes en bijzondere bezienswaardigheden.Veel ontspanning middels lichte inspanning. Gezellig en actief met z\\\'n allen d\\\'r op uit!

  • Een moderne zit/ligfiets voor meerdere personen.
  • Fietsverhuur in de Achterhoek, maar dan geheel vernieuwd!
  • Gezamenlijk een toertocht maken, en iedereen kan mee!
  • Gezellig samen op 1 fiets.
  • Geschikt voor jong en oud.
  • Toertochten door de Achterhoek met de mooiste routes

Een gezellig en bijzonder uitje is gegarandeerd door een dagje op de Velorette recreatiefiets met vrienden of tijdens een familiefeest door de Achterhoek te fietsen. Tevens is het huren van de Velorette groepsfiets ook een leuk idee voor een geslaagd bedrijfsuitje. De Velorette meermansfiets is ook zeer geschikt voor activiteiten met kinderen, ouderen of beperkt gehandicapten omdat er maar 1 persoon de fiets hoeft te besturen.

In de Achterhoek zijn meer dan voldoende mogelijkheden voor fietstochten en fietsroutes en veelzijdige recreatie om indien gewenst het programma verder aan te vullen. Velorette fietsverhuur Achterhoek heeft meerdere arrangementen voor u samengesteld waarmee u de mooiste plekjes ontdekt en de fietstocht combineert met een andere activiteit om zo actief en gezellig bezig te zijn. Informeer naar de mogelijkheden!

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 06-51710858
Straat & nr.: Groot Deunkweg 12
Stad: Lichtenvoorde
Website: Website