Vind uw
Waar

Rondleidingen door prive en beeldentuin

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: tuinen

 

Internationale Expositie van Hedendaagse Abstracte Non-figuratieve Beelden

De keuze voor hedendaags abstract en non-figuratief maakt beeldentuin 15a uniek in Nederland. In de tuin, grootte ca. 8.000 m2, vindt een doorlopende expositie plaats. Elk jaar in een andere samenstelling. In de galerie worden kleinere objecten geëxposeerd. Ruim 40 kunstenaars uit binnen- en buitenland tonen hun werk. Van verschillende van hen is werk opgenomen in museale collecties.

15a ligt in de Achterhoek, in het natuurgebied Het Grote Veld op de grens van Lochem en Vorden. De tuin is ingericht naar een ontwerp van de internationaal bekende tuinarchitect Arend Jan van der Horst. Kenmerkend zijn strakke belijning en prachtige zichtassen. In het coulisselandschap van weiden, maïsvelden en oude eiken is 15a een bijzondere plek, waar u  kunt genieten van natuur, rust en moderne kunst.

Entree: € 4 per persoon. Kinderen tot 16 jaar gratis.

Het passe-partout € 25 geeft vrije toegang gedurende één seizoen voor 4 personen gezamenlijk. 

Open van Do t/m Zo van 13 - 17 uur. Rondleiding in de beeldentuin en privétuin is mogelijk na afspraak. De minimale groepsgrootte is 10 personen. De kosten bedragen dan € 6 per persoon, arrangement is mogelijk.

Meer informatie zie www.15a.nl
Contactinformatie
Telefoon 0575-469458
Straat & nr.: Galgengoorweg 15a
Stad: Lochem
Website: Website
Start: 04/05/2014
Eind: 19/10/2014