Vind uw
Waar

Pannenkoekboerderij de heikamp

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: uitgaan
vanaf: € 6,00

Ruimte om te genieten

Verscholen in de bossen van Ruurlo ligt De Heikamp. Een ideale plek om even op adem te komen en te genieten van de natuur en onze overheerlijke gerechten. Wanneer u binnenloopt door de twee grote staldeuren, ervaart u direct de ouderwetse gezelligheid, maar dan wel in een modern jasje.

In de prachtige boerderij vindt u een sfeervol restaurant met serre en open haard, waar het in de gure wintermaanden goed toeven is. Met bijvoorbeeld een beker warme chocolademelk of een glas glühwein en een lekker stuk appeltaart. In het voorjaar en de herfst zit u goed op het overdekte, verwarmde terras, of heel knus in onze verwarmde hooiberg. In de zomermaanden strijkt u neer op het terras, om te genieten van een koel glas versgeperste jus d’orange of een verfrissend biertje of glas wijn met een heerlijke maaltijdsalade. Of één van onze ouderwets lekkere pannenkoeken natuurlijk. Want die smaken ieder seizoen!

In de prachtige omgeving van Ruurlo is van alles te beleven. Wandel- of fietsliefhebber, te paard of op skeelers; iedereen komt hier aan zijn trekken. De Heikamp vormt een centraal uitgangspunt voor uw ontdekkingstocht door de Achterhoek. We geven u graag een beeld van de mogelijkheden.

Kom ’t beleven met kids!
Een dagje erop uit is altijd leuk! Zeker als je naar De Heikamp in Ruurlo gaat. Want je kunt bij ons niet alleen de lekkerste pannenkoeken eten. In de mooie omgeving rondom onze boerderij is van alles te beleven: van speeltuin tot doolhof en van een spannende speurtocht tot een bezoekje aan een heuse CactusOase. Volop te doen dus, ook voor je kinderfeestje of schoolreisje.

Open: Di, Wo, Do, Vr, Za, Zo | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0573-452090
Straat & nr.: Hengeloseweg 2
Stad: Ruurlo
Website: Website