Vind uw
Waar

Mini classic tour

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 67,50

Klassieke rally in Mini Coopers

De geur van benzine, het stugge sturen en de ronkende motor: terug naar vroeger in een Mini Cooper! Iedereen kent de karakteristieke Mini wel, maar hebt u zelf wel eens achter het stuur plaatsgenomen? Kies voor een origineel bedrijfsuitje en rijd in deze Mini een prachtige route over de Veluwe!

Aan het begin van de dag krijgt u een briefing en wordt het roadbook uitgedeeld. Aan de hand van dit roadbook zoekt u samen met uw collega’s de route uit. Wanneer moet u links, wanneer gaat u rechts? Houd het roadbook aan en verken de Veluwe. U rijdt door kleine dorpjes, uitgestrekte bos- en heidevelden en stuurt over slingerwegen.

Trek onderweg? Elke Mini heeft achterin een gevulde ‘Minibar’, zodat u op elk moment even bij kunt tanken. Een lunch onderweg is ook mogelijk. De Veluwe staat vol met heerlijke restaurants en hotels; ideaal voor een lunchstop of High Tea!

Uiteraard is de rally extra leuk met een wedstrijdelement. Onderweg opdrachten volbrengen en strijden tegen uw collega’s maakt de rit in een Mini extra uitdagend! Nog spectaculairder is het Mini rijden te combineren met een vlucht in een Cessna! Onderweg kunt u even op adem komen met een bezoek aan een van de vele landhuizen of kastelen zoals Paleis het Loo.

Als u meer variatie tijdens uw dag wilt, kunt u een wisselprogramma kiezen. De deelnemers worden in teams gesplitst en wisselen halverwege de dag van programma. Rijd ook op een trekker en haal twee rijbewijzen op één dag; het ‘trekkerriebewies’ en ‘minirijbewijs’. Of strek even de benen tijdens een GPS tocht of een rondje klootschieten.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0577-401506
Straat & nr.: Garderenseweg 134
Stad: Uddel
Website: Website