Vind uw
Waar

I love holland

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 39,00

Het bekende tv programma nu ook als themafeest!

Bij binnenkomst krijgt iedereen een echt Hollands attribuut uitgereikt. Wat men dan nog niet weet is dat dit attribuut het team waarin u ingedeeld bent aangeeft. Vanavond zal namelijk het leukste spel van de Nederlandse televisie gespeeld gaan worden. Na de ontvangst in de zaal, die aangekleed is in echte Hollandse stijl, neemt de presentator het woord. Hij legt uit dat u vanavond deel gaat nemen aan de IloveHolland show. Iedereen zoekt vervolgens zijn of haar teamgenoten op,waarna de strijd kan beginnen! De tunes worden gestart en de eerste rondes worden gespeeld.

Doe mee aan de IloveHolland Quiz. Wie weet er het meest van Nederland en beantwoordt de vragen het best? De show bestaat uit zes rondes, waarna de finaleronde gespeeld wordt. Welk team neemt uiteindelijk de gouden klomp mee naar huis? Gedurende de avond worden er leuke foto\\\\\\\'s van u en uw team gemaakt als herinnering aan een gezellig avondje uit met uw bedrijf.

Uiteraard wordt de IloveHolland show afgewisseld met de DJ, die de nodige \\\\\\\"swingers\\\\\\\" ten gehore zal brengen. Gedurende de avond zullen de gastheren/dames u voorzien van de nodige versnaperingen: een bittergarnituur en acht consumpties p.p. zijn bij de prijs inbegrepen!
Aan het eind van de avond krijgt iedereen zijn eigen attribuut mee naar huis en er zal nog lang nagepraat worden over dit bedrijfsfeest!

Deze avond is optioneel te combineren met een Nederlandstalige artiest en warm/koud buffet.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0577-401506
Straat & nr.: Garderenseweg 134
Stad: Uddel
Website: Website