Vind uw
Waar

Limodropping

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 42,50

Een ludieke grap uithalen met uw collega`s

Wij ontvangen u op de meest luxe locatie op de Veluwe. Minimaal 4 sterren en alles erop en eraan. Neem plaats in het Grand Café en geniet van al het moois. Veel tijd is daar echter niet voor, want plotseling rijdt een limousine de oprit op. Zou het dan allemaal nog luxer gaan worden? Uw collega\\\'s verheugen zich er helemaal op vandaag eens lekker in de watten gelegd te worden tijdens hun bedrijfsuitje. De chauffeur schenkt iedereen een glas champagne in voor onderweg en één voor één stappen jullie in de limo. Zonder verdere instructies rijden jullie weg naar het onbekende...

Ineens verschijnt Luitenant Pluis op het LCD scherm in de limo. Lachend vertelt hij dat dit niet het bedrijfsuitje is waar iedereen op dit moment op rekent: wanneer de limo stopt zullen uw collega\\\'s te voet de Veluwe over moeten!

Aan de hand van een GPS gaan jullie tijdens dit bedrijfsuitje op zoek op de Veluwe naar de verschillende missies die jullie onderweg zullen moeten volbrengen. Welke dat zijn kiest u zelf. Een voorbeeld is de \\\"survivalbaan\\\" waar teams tegen elkaar zullen strijden om de dagprijs. Fietsend op de mountainbike per GPS of per tandem een prachtige route over de Veluwe fietsen. Durven jullie de quadbaan aan? Cross en dan lekker op los op onze quads. Doorboor de appel op het hoofd van Wilhelm Tell tijdens een wedstrijd handboogschieten of breek je hersenen op de Tangram. Onderweg wordt er ook nog gestopt voor een overheerlijke picknick, smullen dus!

Wie is het eerst terug op de startlocatie? Hier geniet u van een welverdiende borrel en een heerlijk diner. Natuurlijk wordt het winnende team nog even in het zonnetje gezet en gaan zij met een leuk aandenken naar huis.

Een dag vol verrassingen en waar niets is wat het lijkt...

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0577401506
Straat & nr.: Garderenseweg 134
Stad: Uddel
Website: Website