Vind uw
Waar

Golf in the woods

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 15,00

Golf in de Veluwse bossen!

Speel golf in de Veluwse bossen! In samenwerking met Staatsbosbeheer hebben wij een zestal banen uitgezet in de prachtige natuur van de Veluwe.

U doet mee aan de nieuwste rage in Nederland; Golf in the woods! De regels zijn anders dan ‘gewoon’ golfen, de banen zijn korter, de sfeer is vele malen ontspannender en iedereen kan dit spel leren, dus geen verplicht golfvaardigheidsbewijs!

De instructeur geeft de uitleg hoe u de bal met het ‘ijzer’ moet slaan en na een instructie van vijftien minuten gaat u met uw team aan de slag. De bedoeling van ‘Golf in the woods’ is om in zo min mogelijk slagen het parcours af te leggen. Pas op voor de hindernissen; laaghangende takken, diepe kuilen en boomwortels!

De holes zijn typisch Veluwse objecten, dus geen gaten of emmers waar de bal in moet. Raak bijvoorbeeld de vooraf aangewezen eik, picknicktafel of sla de bal midden in de kuil!

De tees die gebruikt worden bij het afslaan van de bal zijn van afbrekend en natuurlijk materiaal gemaakt. Ook op deze manier verzorgt SOS Events zijn evenementen op een maatschappelijk verantwoordelijke manier.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk bij ‘Golf in the woods’ om het winnen.. Welk team wordt eerste bij dit ontspannende onderdeel en gaat met de prijzen naar huis?


Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0577401506
Straat & nr.: Garderenseweg 134
Stad: Uddel
Website: Website