Vind uw
Waar

Helikopterdropping

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 114,50

Een spannend en spectaculair programma!

Al hobbelend zit u in een legertruck en dendert u over de Veluwse zandpaden. U stapt uit en staat oog in oog met één van onze helikopters, die enkel en alleen voor u en uw collega\\\'s hier in de bossen is geland. De vlucht is een sensatie! U zet de koptelefoon op en heeft contact met de piloot. Hij brengt u met een snelheid van 200 km/h laag over de grond naar het onbekende. De landing wordt ingezet en u stapt uit. Dit is het moment waar u op eigen benen verder moet.

Stippel aan de hand van het GPS uw eigen route uit. Waypoint Alpha Wiskey Delta zal uw picknicklocatie zijn. Vervolgens gaat u per mountainbike of tandem op weg om de volgende uitdagingen te vinden. Goed teamwork zal vereist zijn om de challenges zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen. Modder op uw gezicht door het Quadrijden? Dan wordt het tijd om naar uw eindlocatie te vertrekken. \\\'s Avonds praat u na tijdens een welverdiende BBQ en is er de mogelijkheid te blijven overnachten, net wat u wenst. Een spannend programma vol sensatie; voor ieder wat wils!

Bent u met een groep van meer dan 50 personen? Dan hebben wij in samenwerking met Aviodrome een speciaal programma voor u samengesteld. Onze afdeling verkoop informeert u hier graag vrijblijvend over. Vul hiervoor snel het contactformulier in!


Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 05774010506
Straat & nr.: Garderenseweg 134
Stad: Uddel
Website: Website