Vind uw
Waar

Las vegas avond

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 39,00

Vergeet uw pokerface niet mee te nemen!

Bij binnenkomst komt u gelijk in de Vegas sfeer. De zaal is omgetoverd tot Caesars Palace en gedurende de avond wordt er door onze eigen Jan Paparazzi gefotografeerd zodat u later nog eens terug kan kijken op deze geweldige avond. Begin de avond met een lekker kopje koffie of thee om vervolgens de muntjes in ontvangst te nemen. Let op; met deze muntjes moet u het gaan maken vanavond!

Dan is het toch echt tijd om u aan het gokken te wagen. De croupiers geven de uitleg van de avond en de verschillende casino spelen. Zet uw munten in bij bijvoorbeeld pokeren, roulette of black jack! Om optimaal te kunnen bluffen kunnen er bij de bar uiteraard drankjes worden besteld. Iedereen kan meedoen met de Las Vegas avond. Bij de tafels worden de spelen goed uitgelegd door de croupiers en ondersteund met een instructiebord.

Heeft u goede zaken gedaan en veel munten kunnen innen? Aan het einde van de spelen wordt er een veiling gehouden! Hier kunnen de muntjes ingezet worden voor leuke prijzen!

Om de avond in stijl af te sluiten is het tijd voor echte Vegas entertainment. Met de DJ gaan de voetjes van uw collega’s van de vloer!

Een avond vol entertainment, spanning en eurotekens in de ogen van uw collega’s! Viva Las Vegas!!!

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0577401506
Straat & nr.: Garderenseweg 134
Stad: Uddel
Website: Website