Vind uw
Waar

Broodkruimels gestrooid?!

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 40,00

Wie vindt het snelst de weg terug met GPS?

We beginnen de dag met het maken van een leuke groepsfoto. Stap met uw collega\\\'s achterin de legertruck van Luitenant Pluis. Hij dendert over de Veluwse zandpaden. Van achteruit de geblindeerde truck heeft u geen idee waar u zich bevindt. Plotseling stopt de truck midden in het Veluwse bos en bent u met uw collega\\\'s overgeleverd aan het GPS. Ga aan de hand van dit apparaatje op zoek naar verschillende waypoints waar leuke teamopdrachten plaats zullen vinden. Wie schiet bij het handboogschieten de appel van het hoofd van Willem Tell? Of kiest u voor Laser kleiduif- of luchtbuksschieten?

Andere leuke teamopdrachten die u onderweg tegen kunt komen zijn breinbrekers, katapult- of brugbouwen, een stormbaan en nog heel veel meer! Werk samen om de eindzege in de wacht te slepen. Onderweg stopt u voor een heerlijke picknick.

Missie volbracht? Spring dan op de mountainbike of achterop de tandem opweg naar het volgende waypoint: de quadbaan! Hier staan de quads al te ronken op een parcours vol bochten en heuvels. Veeg de modder van uw gezicht, want in het Grand Café staat een welverdiend biertje voor u klaar.

Praat gezellig na tijdens een heerlijke BBQ. Welk team wordt eerste en mag de prijs in ontvangst nemen? Ga deze uitdaging aan en beleef een spannende en unieke dag met uw collega\\\'s.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0577401506
Straat & nr.: Garderenseweg 134
Stad: Uddel
Website: Website