Vind uw
Waar

E-steppen

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: fietsen
vanaf: € 35,00

Het milieu is op dit moment een veel besproken thema. Bij steeds meer bedrijven staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog op de agenda. Om hier ook tijdens uw bedrijfsuitje aandacht aan te kunnen besteden biedt SOS Events de \\\"E-step\\\" aan. U rijdt met deze RDW gekeurde elektrisch aangedreven (u hoeft dus niet zelf te steppen!) step door de bossen en over de heides van de Veluwe. Over de route hoeft u zich geen zorgen te maken: een begeleider van SOS Events zal voorop rijden en u de mooiste plekjes van de Veluwe te laten zien.

De prachtige natuur van de Veluwe in combinatie met de
E-step leent zich uitstekend voor sportieve, recreatieve en culturele activiteiten.

Samen met een gids kunt u tijdens het E-steppen op zoek gaan vogels. Met de verrekijker op zak gaat u al E-steppend de Veluwe over terwijl u natuurinformatie ontvangt van de gids. Uiteraard kan een dagje Veluwe niet zonder een bezoekje aan de boerderij. Bij skyboxboer Jan ervaart u het biologische werken en wordt er een melkclinic gegeven. Probeer het zelf ook! Behalve zelf koeienmelk proeven, kunt u ook asperges proeven. Steek ze zelf bij de aspergeboer, maak ze klaar en geniet daarna van een heerlijk, eigen bereide aspergesoep!

Wilt u uw route wat sportiever maken? Voeg dan een wedstrijdelement toe. U gaat handboogschieten, luchtbuksschieten of klootschieten. Daag uw collega’s uit! Ook voor vergaderbreaks kan de E-step ingezet worden. Boek een uurtje E-step en snuif de frisse Veluwse lucht op. U gaat bij terugkomst weer met volle moed aan de slag!

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0577401506
Straat & nr.: Garderenseweg 134
Stad: Uddel
Website: Website