Vind uw
Waar

De echte waarheid?!

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 39,00

De opinieshow van Nederland!

De echte waarheid!? is gebaseerd op verschillende bekende tv-programma’s, zoals “Echt waar?!” en “Wat vindt Nederland?”. Aan het begin van de avond ontvangt ieder team een stemkastje. Wanneer de showmaster het woord neemt, zal al snel duidelijk worden wat de bedoeling hiermee is. Er worden verschillende vragen gesteld, waarop de teams met het stemkastje antwoord geven. De centrale computer registreert direct alle antwoorden op een groot scherm.

Vragen die voorbij komen gaan over actualiteiten, maar kunnen ook over uw bedrijf gaan! Denk bijvoorbeeld aan: \\\"Wie is uw favoriete collega?\\\", \\\"Bij wie is het altijd een rommel op het bureau?\\\" of; \\\"Welk product vindt u het leukste uit onze collectie?\\\". Aan het andere team de uitdaging om een juiste voorspelling te doen van de uitkomst van de antwoorden op deze vragen. Op deze manier is iedereen bij het spel betrokken en komen er hilarische momenten voorbij als uw collega’s eindelijk anoniem \\\"De echte Waarheid\\\" kunnen spreken!

Een leuke afwisseling tijdens het spel is de ronde waarbij verschillende teams hun “waarheid” moeten vertellen. De andere teams moeten raden welk van de verhalen die zij net gehoord hebben nu echt waar zijn. Op deze manier scoren de teams misschien met de beste leugens, of vallen zij door de mand en gaat het team dat deze leugens eruit pikt er met de punten vandoor.

Een finaleronde kan natuurlijk niet ontbreken! Deze finaleronde is gebaseerd op het principe 5tegen5. Uiteraard is er voor het winnende team een leuk aandenken.

De echte waarheid?! is een show waar je onder het genot van een biertje of wijntje rustig bij elkaar kunt blijven zitten, waar gezelligheid voorop staat en uiteindelijk een winnend team gehuldigd zal worden. Een gegarandeerd onvergetelijke en hilarische avond!

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0577401506
Straat & nr.: Garderenseweg 134
Stad: Uddel
Website: Website