Vind uw
Waar

Gps tocht

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 19,50

Laat de digitale boswachter u de weg wijzen!


Dit arrangement is vanuit ruim 30 locaties op de Veluwe te boeken. Wij adviseren u graag over één van de mogelijkheden, van hutje op de hei tot 5 sterren hotel! Direct vanuit deze locatie gaat u aan de hand van het GPS op zoek naar verschillende opdrachten in het bos.

Om u een beetje op weg te helpen heeft u de digitale boswachter (het GPS dus) mee gekregen. Het lastige aan dit apparaat is echter dat het hemelsbreed de weg wijst, en dus niet exact de paden volgt. Het is dan ook aan u de keus of u kiest voor kleine zandpaadjes, of de verharde weg! Wat u ook kiest: u geniet gegarandeerd van een prachtige omgeving, met Veluwse heides en bossen!

Wanneer u de juiste weg gevonden heeft komt u langs verschillende teamopdrachten. Welke dat zijn kiest u zelf. Zo kunt u uw richtingsgevoel beproeven bij het kruisboog- of handboogschieten met Wilhelm Tell finale! Wanneer u liever puzzelt of breinbrekers oplost bieden wij de Tangram aan. Extra spectaculair is het Quadrijden! Of toch liever het tactisch inzicht testen bij katapult, of brugbouwen? Er zijn vele mogelijkheden waarover wij u graag verder informeren.

Wanneer de opdrachten volbracht zijn is het zaak de weg terug naar het hotel/restaurant te vinden. Daar staat de barbeque al te branden. Voordat er gegeten kan worden willen jullie natuurlijk eerst weten wie over alle opdrachten het best heeft gepresteerd en zich daarmee de winnaar van deze dag mag noemen. Dat team gaat met een leuk aandenken naar huis!

Nieuw! Het is vanaf nu ook mogelijk om aan de hand van het GPS verschillende restaurants te bezoeken; het zogenaamde \\\'Walking Diner.\\\' Elk restaurant heeft zijn eigen specialiteit. Na het voorgerecht vertrekt u naar het volgende restaurant voor het hoofdgerecht, gevolgd door het nagerecht in weer een ander restaurant.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0577401506
Straat & nr.: Garderenseweg 134
Stad: Uddel
Website: Website